≫ 

Neverovatan lov na Halanda: Trenutno 10 klubova juri Norvežanina!

Mino Rajola, agent Norvežanina, istakao je da samo četiri od deset zainteresovanih klubova može da priušti Halanda

  • 3
Erling Haland Foto: AP Tanjug

Erling Haland je u ovom momentu najtraženiji fudbaler Evrope, a verovatno i sveta. Osetili su bogati klubovi Starog kontinenta da je Borusija iz Dortmunda ranjiva i da bi vrlo lako mogla da proda najboljeg igrača, pa je u red stalo njih čak deset za potpis Norvežanina.

Tim iz Dortmunda, ukoliko ne izbori učešće u Ligi šampiona naredne godine, skoro sigurno će prodati Halanda, a prvi preko ograde gledaju Čelsi i Mančester junajted koji bi voleli da ga vide u svojim redovima, pišu nemački mediji.

Mino Rajola, agent Norvežanina, istakao je da samo četiri od deset zainteresovanih klubova može da priušti Halanda i da je to za sada jedina informacija koju može da podeli sa medijima.

Ipak, nemački mediji otkrivaju da su zainteresovane strane, osim Junajteda i Čelsija, još i Mančester siti, Pariz Sen Žermen, Juventus, Real Madrid i Bajern Minhen, kao i Inter i Barselona, ali da ni Liverpul ne krije svoje planove da ga dovede na Enfild.

Borusija polako gubi korak za vodećom četvorkom u Bundesligi, pitanje je da li će uspeti da izbori učešće u eliti naredne godine, a Halandu ugovor traje do 2024. godine, uključujući klauzulu od 100 miliona evra, što zaista za neke neće biti problem da iskeširaju na licu mesta.

Video: Fudbaleri Zvezde odradili trening pred Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA