≫ 

Italijani bi da prijave Stankovića kod UEFA zbog kršenja protokola tokom susreta sa Interistima

Sporno, po pojedina glasila, je bilo druženje Zvezdinog hotela sa ultrasima Intera koji su mu priredili bakljadu

  • 12
Dejan Stanković Printskrin: crvenazvezdafk

Veliki broj italijanskih medija preneo je fenomenalan doček za Dejana stankovića u režiji navijača Intera koji su Dekija iznenadili pesmom i pirotehnikom pred "Šeratonom" u sredu uveče. Manji broj glasila, u pitanju su oni naklonjeni "rosonerima", u susretu interista i Zvezdinog trenera video je samo jednu stvar - kršenje kovid prototokla od strane Stankovića.

Mediji poput "milannews.it" i "sempremilan.com" čak idu dotle da pozivaju UEFA da raguje i pokrene postupak protiv Stankovića jer je prekršio stroge propise koji nalažu članovima jednog tima na gostovanjima, da ne smeju da izlaze iz objekta u kom su odseli, osim kada idu na trening i utakmicu.

U pomenutim tekstovima navodi se i to da osim toga što je samim izlaskom iz hotela u masu navijača Stanković već prekršio protokole, na teret mu se stavlja i to da je sve vreme bio bez maske. Kao i većina okupljenih navijača.

- Da je samo imao masku ne bi se od svega ovog pravilo pitanje, ali ovako, bez ikakve zaštite jasno je da je rizik postojao - navodi se u pomenutom tekstu.

Pogledajte kako su ultrasi Intera dočekali svog idola i nekada veliku uzdanicu kluba iz Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    25. februar 2021 | 19:04

    Na sve načine pokušavaju da nas unište,bog gleda sve i svakom ce vratiti po zasluzi... Nadam se da će večeras bog biti na našoj strani...

  • Ajdee

    25. februar 2021 | 19:52

    ALE ALE OOOOO PAVKOV DAJE GOOOL AJMOOOOO

  • Delija

    25. februar 2021 | 18:54

    Treba ga u izolaciju poslat odma!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA