≫ 

Kruniću žao što je Zvezda ispala: Nismo bili pravi mi, bili smo bolji u Beogradu

Vezista Milana zadovoljan zbog prolaza u osminu finala

  • 3

Nije se proslavio Rade Krunić u dve utakmice sa Zvezdom. Samo na momente je pokazao nešto od talenta koji poseduje, a trener Pioli ga je na poluvremenu milanskog revanša izveo iz igre i ubacio Rebića.

Krunić kaže da mu je žao što je Zvezda ispala...

- Više sam video Zvezdu dobro nego nas loše. Zvezda je pokazala veću želju. U Beogradu smo igrali bolje i imali više šansi, nego danas. Stvarno sam oduševljen Zvezdinom igrom i žao mi je što su ispali. Naravno drago mi je zbog moje ekipe, ali i žao što je Zvezda morala da ispadne od nas - istakao je Krunić.

Vezista Milana priznaje da Rosoneri nisu bili pravi.

- Nismo bili iznenađeni, znamo kako Zvezda igra visoki presing jedan na jedan što je moderno u svetu fudbala. Nismo imali komplikacije u prvom poluvremenu. Zvezda bila više dobra nego što smo mi bili loši, nismo bili prepoznatljivi. To je nekarakteristično za nas. U Seriji A imamo mnogo šuteva, ovo zaista nismo bili pravi mi - priznao je Krunić.

Video: Trenutak kada je španski sudija digao pritisak zvezdašima: Umesto kornera , svirao je kraj meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jea

    26. februar 2021 | 12:31

    Veci navijac Zvezde od Gobelje...brat iz Republike Srpske koji nazalost igra za BiH.

  • Simke

    26. februar 2021 | 00:42

    Bili bi vi pravi da je ona dala gol ali eto pored tolikog sklanjanja vaseg i onih silnih namerno ne iskoriscenih prilika da prednost uvecate ona to nije uspela. Sta mozes, bar ste bili nezni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA