≫ 

"Ti nisi čovek, ti si greška": Zvezdaši udarili po Gobeljiću uz hit njegove devojke Kaće Grujić

Pojedini navijači crveno-belih predlažu i da se pešice vrati iz Milana posle katastrofalnih poteza koji su Zvezdu koštali prolaska u osminu finala

  • 59
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Marko Gobeljić i Katarina Grujić; Foto: Instagarm/katarinagrujic.doll

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su jedan od najboljih dvomeča u modernoj istoriji, hrabro su se suprotstavili Milanu na San Siru, i bili su blizu velikog uspeha i plasmana u osminu finala, ali ih je Marko Gobeljić "zakopao" katastrofalnim greškama.

Najpre je u ranoj fazi utakmice skrivio penal i poklonio Milanu idealnu šansu da povede, zatim je u drugom poluvremenu pri rezultatu 1:1 promašio prazan gol sa pet metara, a onda u 70. minutu napravio glupost karijere i dobio drugi žuti karton i tako ostavio svoj tim na cedilu.

Utisak je da je posle ovog meča sam sebi zatvorio vrata u Zvezdi, jer su navijači ovog kluba ogorčeni na njega. Iako se za njega zna da je veliki navijač Zvezde, posle ovih grešaka, na društvenim mrežama je Gobeljić zasut "rafalnom paljbom" fanova koji iskazuju nezadovoljstvo njegovim igrama.

Mnogi su iskoristili i stih iz pesme njegove devojke Katarine Grujić "Ti nisi čovek, ti si greška", koji im se idealno uklopio u opis njegove igre na San Siru.

Pogledajte sve greške Gobeljića protiv Milana u nastaku:

Video: Penal koji je skrivio Gobeljić jer je rukama blokirao šut u šesnaestercu

Video: Neverovatan promašaj Gobeljića: Nije uspeo da pogodi prazan gol sa pet metara

Video: Posle skrivljenog penala, velikog promašaja, Gobeljić zaradio i crveni karton

Pogledajte i samo neke od komentara besnih navijača Zvezde koji nisu štedeli Gobeljića zbog njegovih neverovatnih grešaka u Milanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA