Dirljiva scena ispred svlačionice u Milanu: Ibra došao da izgrli Dekija, on poručio "ti si moj brat"

Pozdrav velikih prijatelja i nekadašnjih saigrača

  • 28
Zlatan Ibrahimović, Dejan Stanković, FK Crvena zvezda, FK MIlan Dejan Stanković je posle meča bio ponosan na svoje igrače; Foto: Crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković je posle meča u Milanu mogao uzdignute glave da napusti teren, jer su njegovi momci "izginuli" na terenu protiv Rosonera i ostavili srce na terenu, a i u fudbalskom smislu su bili bolji tim i naterali su evropskog velikana da se brani i sa igračem manje u poslednjih 20 minuta.

Čestitke je Stanković dobio i posle meča, kada je ispred svlačionice došao Zlatan Ibrahimović, njegov veliki prijatelj i nekadašnji saigrač u Interu.

Zlatan je ušao u igru protiv Zvezde u drugom poluvremenu, kada je Stefano Pioli shvatio da je "vrag odneo šalu" i na teren izveo "tešku artiljeriju" i najjače što Milan ima. Ipak, ni Zlatan nije uspeo da matira odbranu crveno-belih, a Zvezda je i sa igračem manje od 70. minuta, posle katastrofalnog poteza Marka Gobeljića, koji je dobio drugi žuti karton, nastavila da nadire i napada Rosonere.

Zbog svega toga, Ibrahimović je posle meča pozdravio svog velikog prijatelja Dejana Stankovića, koji je o ovom susretu samo kratko rekao.

- Ibra je više brat, nego prijatelj - rekao je Stanković.

Pogledajte u galeriji i tu scenu ispred svlačionce na San Siru:

Video: Stanković ljut zbog crvenog: Ali sve smo ispoštovali, znali smo da ćemo imati inicijativu na kraju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    26. februar 2021 | 10:29

    Zlatane, veliki si covek! Ne zaboravljam da si pomagao kada su bile poplave u Obrenovcu! Zelim ti sve najbolje u zivotu!

  • mama

    26. februar 2021 | 11:42

    Ibra je pre svega covek a ovi sto ga pogrdno nazivaju su neljudi. Budimo ljudi. Ibra humanitarac veliki kao i Nole. Stankovicu tako treba brat nego sta

  • Пекс

    26. februar 2021 | 10:30

    Овакве фотке буде наду и враћају осмех на лице.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA