Souček se radovao kao malo dete: Igrač Čekićara zvao fudbalere Slavije i pevao sa njima posle meča

Tim iz Praga eliminisao je Lester pobedom u gostima

  • 1
Tomaš Souček Foto: Twitter / Printscreen

Fudbaleri praške Slavije napravili su sinoć prvoklasno iznenađenje, izbacviši ekipu Lestera u šesnaestini finala Lige Evrope pobedom na „King Paueru“. Česi su odigrali veoma kvalitetan meč i zasluženo su prošli u narednu fazu.

A jedan od najboljih fudbalera Vest Hema, Tomas Souček, koji je prethodno šest godina proveo u čuvenoj Slaviji, skrenuo je pažnju na sebe, iako nije bio akter na terenu. Naime, on je bio toliko srećan podvigom svojih bivših saigrača, da ih je odmah pozvao i podelio radost sa njima.

Meč je posmatrao iz svog stana u Londonu, gde je konstantno na Instagram i Tviter profilu delio slike kako navija i podržava ekipu Slavije. Na kraju, ova njegova radost obišla je čitavu Evropu i pokazala da sjajni Souček nije zaboravio na bivši klub.

Njemu ove sezone sjajno ide sa Vest Hemom. Čekićari se bore za ulazak u Evropu, pa ko zna, možda već naredne godine budemo videli Tomasa Součeka kako postiže pobedonosni gol za ulazak u osminu finala Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapetan

    26. februar 2021 | 14:21

    Sad ce se videti ko je jaca I bolja ekipa Mancester za koga se tvrdilo prosle godine kad je igrao s Partizanom da je jadna ekipa ili ovaj silni Milan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA