Gobeljić zabranio komentare navijačima Zvezde na Instagramu

Defanzivac je posle katastrofalne partije u Milanu na udaru navijača

  • 19
Marko Gobeljić, dubai Foto: Instagram.com/gobeljamg7

Marko Gobeljić je odigrao najgori meč svoje karijere i bio je tragičar u Milanu, pošto je direktno svojim potezima onemogućio Zvezdi da prođe Rosonere, iako se u dvomeču srpski tim pokazao bolje od Italijana.

Gobeljić je najpre napravio penal, zatim promašio prazan gol pri rezultatu 1:1, a onda dobio i crveni karton i ostavio igrače na cedilu poslednjih 20 minuta, kada je Zvezda trebalo da napadne svim silama i počela ozbiljno da pritiska Milan.

Posle meča Gobeljić se našao na udaru navijača, koji su ga prozivali na društvenim mrežama, a mnogi su koristili i stihove njegove devojke Katarine Grujić - "Ti nisi čovek, ti si greška".

Bilo je verovatno i onih koji bi mu svašta napisali na Instagramu, kao što je to bio slučaj i kada je Žander napravio greške protiv Olimpijakosa prošle sezone.

Međutim, Gobeljić je sve to sprečio tako što je zabranio komentare na Instagramu, a verovatno i brojne uvrede koje bi stigle na račun njegove partije u Milanu.

Video: Promašaj karijere Marka Gobeljića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA