Potpuno neverovatno u srpskom fudbalu: Metalac nudi Lazetiću ugovor do 2026. godine

U Gornjem Milanovcu ne žele da gledaju trenersku vrtešku

  • 1
ZARKO LAZETIC Foto: MN Press

Nekako smo navikli da u Superligi Srbije viđamo smenu trenera gotovo na nedeljnom nivou. Stručnjaci su obično ti koji plate ceh loših rezultata, pa su pojedine ekipe promenile i po tri trenera samo u toku ove takmičarske godine.

Stoga potpuno neverovatno zvuči vest iz Gornjeg Milanovca da je Metalac odlučio da spremi dugoročan ugovor svom sadašnjem treneru, Žarku Lazetiću. Naime, on je prema pisanju Sportskog žurnala zadobio ogromno poverenje uprave i sprema mu se ugovor do 2026. godine.

Ruku na srce, Metalac ove sezone igra stvarno dobro, a potvrda toga su dobri rezultati sa večitim rivalima, ali i mesto u sredini tabele Linglong Superlige Srbije.

O finansijskim detaljima nije bilo previše reči, ali treba naglasiti da je Lazetić klub preuzeo na kraju prošle sezone, nakon čega je imao odrešene ruke da sastavi tim i odabere način priprema. Očigledno je sve uradio na pravi način.

Video: Borjan ponosan na saigrače: Naterali smo jedan Milan da se brani od desetorice na San Siru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    26. februar 2021 | 17:37

    Tako bi trebalo svi da urade. Dovedes trenera i forsiras ga i teraj. A ne posle dva meseca otkaz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA