Haos u Brazilu: Internasionalu poništen gol u 97. minutu za titulu, Flamengo porazom do pehara

Korintijans zaustavio Internasional na „nuli“

  • 1
Brazil Foto: Youtube / Printscreen

Već duge 42 godine u Internasionalu se čeka titula prvaka Brazila. A to čekanje produžiće se za još koju godinu, pošto je ovaj klub protpustio savršenu šansu da u minuloj noći postane šampion jedne od najvećih fudbalskih sila na svetu. Fudbaleri ove ekipe odigrali su nerešeno sa Korintijansom bez golova (0:0) i tako propustili priliku da naplate kiks lidera Flamenga, koji je poražen od Sao Paula rezultatom 2:1.

A tek da podsetimo, Internasional i Flamengo su igrali u prošlom kolu kada je novi šampion Brazila slavio nakon preokreta. Tada gostujuća ekipa Internasionala je prvo povela preko Edenilsona u 12. minutu, da bi De Araskaeta izjednačio nakon pola sata igre, a Gabrijel Barbosa u 63. minutu postigao pobednički gol za Flamengo, ispostaviće se jako vredan.

Jer ovaj tim je noćas morao da po poslednjoj sudijskoj zviždaljki strepi i čeka šta će se desiti na meču Internasionala. Sao Paulo je uspeo da preko Lućana i Pabla dođe do velike pobede, koja im je omogućila direktan plasman u Kopa Libertadores, ali je istovremeno samo na kratko nabacila smrknute face na lica gostujućih fudbalera.

Međutim, Internasional je „prosuo mleko“. Napadao je ovaj tim svim mogućim snagama, postigao je tri gola, koja su bila poništena putem VAR tehnologije, a sudija je uspeo da im poništi i dosuđen jedanaesterac. Najbolnije je prošao poništen pogodak Edenilsona u 97. minutu utakmice, kada je VAR tehnologija potvrdila prethodno milimetarski dosuđen ofsajd.

U devetom minutu nadoknade je Lukas Ribeira imao još jednu savršenu šansu, ali je tada poslao loptu visoko preko gola. Sudija je nakon tog napada okončao meč i fudbaleri domaćih su popadali po travi u suzama.

BRAZIL - SERIJA A (38. KOLO)

Atletiko-Pr - Resife 2:0 (1:0)

Atletiko-Go - Kurićiba 3:1 (3:0)

Atletiko-Mg - Palmeiras 2:0 (0:0)

Bahija - Santos 2:0 (1:0)

Bragantino - Gremio 1:0 (0:0)

Seara - Botafogo 2:1 (1:0)

Fluminense - Fortaleza 2:0 (1:0)

Internasional - Korintijans 0:0

Sao Paulo - Flamengo 2:1 (1:0)

Vasko de Gama - Gojas 3:2 (1:2)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Rade Krunić: Večeras sam više video dobru Zvezdu, nego loš Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    26. februar 2021 | 13:59

    40 miliona navijaca (cr flamengo) slavi sampionsku titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA