Sumanuti potez Lindelofa šokirao fudbalski svet: Šveđanin kolenom u glavu kontuzovao protivnika

Šta je bilo u glavi Lindelofa kad je ovako išao na čoveka

  • 0
sudar igrača fudbal Foto: twitter/UpTheDarce

Fudbaler Mančester junajteda Viktor Lindelof uneo je u statistiku meča sa Sosijedadom i jedno kontuzovanje protivnika kolenom u glavu u nastupu potpune blokade svih misaonih procesa u datom momentu.

Potez igrača Junajteda se, logično, najviše komentariše među navijačima, u medijima, jer, zaista, potpuno je neverovatno da se jedno razumno biće zaleti sa toliko sile na drugog igrača i kolenom ga pogodi u glavu.

Za razumeti je i adrenalin, i želju da se protivniku da gol, ali ovo je previše.

Srećom, krajnje opasan start Lindelofa samo je blago uzdrmao igrača Sosiejdada Žona Bautistu, ali je i sprečio Tuanzebea da se raduje svom "prvencu" u dresu slavnog kluba. Naime, loptu koju je u sumanutom skoku promašio Lindelof Tuanzebe je smestio u mrežu, međutum gol je poništen upravo zbog pomenutog starta Šveđanina koji je za ovaj trenutak ludila zaradio žuti karton.

Mančester i Sosiejda su remizirali bez golova na "Old Traforda", ali je Junajted lagano prošao dalje zbog pobede u prvom meču od 4:0, i u narednoj rundi igraće protiv Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA