Gobeljić među poslednjima izašao iz autobusa, sa podočnjacima "do poda" i tugom u očima...

Nije lako Zvezdinom fudbaleru psole serije kikseva u Milanu

  • 14

Teško je svim zvezdašima i posle prespavane noći, sabiraju se utisci posle bitke sa Milanom, i uvek je jedna misao kod zvezdaša dominantnija od ostalih - kako Marko Gobeljić nije uspeo da iskoristi šansu utakmice i baci crveno-bele u trans.

Najteže je, svakako, Zvezdinom defanzivcu i to je bilo evidentno i po njegovom izlasku iz autobusa na "Marakani", po povratku ekipe iz Milana. Gobeljić je među psolednjima izašao iz autobusa parkiranog tik uz svlačionice, vidno utučen, deprimiran, sa tugom u očima i podočnjacima "do poda", koji su bili jasno uočljivi.

Teška je noć iza Gobeljića koji je iz autobusa izašao odmah psole Milana Borjana, prijatelja i saborca, koji mu je pružao najveću utehu od sinoć.

Gobeljiću je poruku podrške poslala i Borjanova supruga Snežana nakon što su društvene mreže preplavljene komentarima na račun njegovih kikseva na "San Siru", zbog kojih je čak morao da blokira sve poruke na svom instagram nalogu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA