≫ 

Delije klicale Gobeljiću, oraspoložile ga posle mučne milanske noći: Marku srca slala i Kaća

Sve je lakše uz podršku navijača i devojke

  • 49
marko gobeljić Foto: twitter/crvenazvezdafk

Veliki broj navijača Crvene zvezde, otprilike 200-300 ljudi, okupilo se danas na "Marakani" da dočeka fudbalere crveno-belih koji su sinoć odigrali 1:1 u Milanu i tako završili takmičenje u Evropi za ovu sezonu.

Uprkos ispadanju iz Lige Evrope, fudbaleri Dejana Stankovića ostavili su odličan utisak u dvomeču u kojem nisu poraženi od renomiranog rivala, i ko zna šta bi se desilo da su Beograđani u četvrtak uveče na "San Siru" iskoristili jednu od niza šansi.

Naravno, na pomen šansi Zvezde u Milanu, prva asocijacija je Gobeljićev "promašaj godine" u drugom poluvremenu, malo pre nego što je zaradio drugi žuti karton. Defanzivac Zvezde je pre svega toga skrivio i penal, pa je potpuno razumljivo što je dan kasnije bio utučen i neraspoložen po dolasku ekipe kući.

Ipak, raspoloženje su mu naglo popravili navijači, zbog pokliča "Gobeljić Marko" nabacio je osmeh na lice, laknulo mu je malo...

Zajedno sa saigračima koji su se okupili na terenu zapevao je sa masom koja se tiskala na tribini (uprkos merama, i većina bez maski), odobrovoljio se kad je video koliku podršku ima posle košmarne utakmice.

U međuvremenu, oglasila se i Markova devojka Katarina Grujić porukom na instagramu Zvezde u kojoj i ona, naravno, bodri svoju jaču polovinu, a isto je učinio i bivši kapiten Vujadin Savić.

Marko Gobeljić, Katarina Grujić Printskrin: Instagram.com/crvenazvezdafk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma bezite bre

    26. februar 2021 | 19:04

    Lik je igrom slucaja tek sad kostao Zvezdu, ovo mu je treci Evropski crveni u Evropi. I protiv Suduve umalo zbog njega nismo ispali, kad je slomio onom decku nogu, napali nas i nekako smo izvukli 2:1. A i pre toga je dobio crveni na rezultatu jedan ili dva nula za nas. Dakle, njemu se greske ponavljaju i uvek kad je cupavo. Pa vi vidite pa mu pruzite podrsku neka ga i dalje forsiraju, pa neka nas kosta Lige Sapiona ili igranja Evrope sledece sezone. Nije on samo agresivan, nego i beskorsitan na terenu.

  • PFCNesa

    26. februar 2021 | 19:35

    Hahahha pa ipak treba neki vodja navijaca da ga proda hahhha

  • Obi

    26. februar 2021 | 21:01

    Svi sto mu daju podrsku ako im je dobar naka ga vode kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA