≫ 

Kostićeva dodavanja su "pola gola": Srbin pogodio Portugalca u "trepavicu", prvi je asistent lige

Jović je i ovaj meč krenuo sa klupe upravo zbog sjajne forme strelca gola

  • 0
filip kostić

Foto: Tanjug/Ap

Ajntraht je išao punom parom ka samom vrhu Bundeslige, a tamo ga je iz sve snage, najjače, asistencijom vukao srpski reprezentativac Filip Kostić. Ipak, tim iz Frankfurta je na kraju preokretom poražen od Verdera sa 2:1.

Sjajni Kragujevčanin je u meču protiv Verdera upisao još jednu asistenciju, za gol Andrea Silve, kome je ostalo "samo" da trzne glavom i svlada golmana Verdera i dovede goste u vođstvo u 9. minutu - time i postavi konačan rezultat na poluvremenu.

Kostiću je ovo bilo deseto produktivno dodavanje ove sezone kojim se izjednačio na listi najboljih asistenata lige sa Kimihom i Milerom iz Bajerna.

Što se tiče Silve, i on nastavlja napredak, ali na listi strelaca, i sada se sa 19. golom učvrstio na drugoj poziciji iza "odbeglog" Roberta Levandovskog. Golovi Silve su, naravno, sjajna stvar po Ajntraht, ne toliko i za kariejru Luku Jovića, koji upravo zbog neverovatne forme Portugalca ne dobija onoliku minutažu kojoj se nadao po dolasku iz Reala.

Kada su svi pomislili da gosti iz Frankfurta prave još jedan sjajan rezultat, Verder je u samo 15 minuta preokrenuo i krenuo ka pobedi. Prvo je defanzivac Gebre Selasije pogodio za izjednačenje samo dva minuta po početku drugog poluvremena, a Sardžent je golom ubacio Ajntraht u razmišljanje, a zatim i u probleme iz kojih nije uspeo da se izvuče.

Pogledajte akciju Kostića i Silve iz koje je Ajntraht poveo i na putu je da upiše desetu pobedu u prethodnih 11 utakmica.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA