≫ 

Kanga pimpluje dimnu bombu kao da je lopta: Pogledajte neverovatne fotke sa dočeka igrača Zvezde

Gabonac našao način da se zabavi tokom proslave

  • 7
FK Crvena zvezda - FK Milan

Kanga na prvom meču protiv Milana Foto: Marko Jovanović

Ako je i bilo neke sumnje u njega zbog sukoba koji je imao krajem prošle godine sa Dejanom Stankovićem, Gelor Kanga je u ovom dvomeču protiv Milana pokazao da je jedan od motora Crvene zvezde!

U prvom meču je dao gol i asistirao Milanu Pavkovu za izjednačenje u nadoknadi vremena, dok je u drugom odradio sjajan posao i malo mu je falilo da još jednom savlada Đanluiđija Donarumu.

Bio je Kanga raspoložen i po povratku iz Italije u petak, a svoje fudbalske sposobnosti pokzaoa je i sa dimnom bombom koju je pimplovao na pomoćnom terenu Marakane.

Podsetimo, najveći srpski stadion je u petak bio mesto gde je "pirotehnika dominirala" s obzirom na to da su najvatreniji navijači Zvezde dočekali igrače kao šampione.

Čak su i pojeidni igrači držali baklje tokom slavlja, Falko i Falčineli nisu mogli da sakriju osmeh zbog toga, dok su Dejan Stanković i Milan Pavkov kreirali korner koji sudija Hesus Mancano nije dozvolio crveno-belima da izvedu.

>>> Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na dvojku je 1,65, tip 3+ nešto viši – 1,65. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Verona – Juventus.

U nastavku pogledajte i fotografije Gelora Kange kako pimpluje dimnu bombu kao da je lopta:

Video: Crveno-beli izašli pred navijače, a oni im otpevali pesmu inspirisanu kornerom iz Milana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA