≫ 

Pojavio se snimak promašaja Gobeljića iza gola Milana: Iz ovog ugla se najbolje vidi šta je uradio

Žaliće defanzivac Zvezde dugo za ovim promašajem

  • 40
Marko Gobeljić

Printskrin: Youtube/Zvezda Kids

Promašaj koji je zabeležio u 68. minutu meča protiv Milana definitivno će biti jedan od momenata koji će obeležiti karijeru Marka Gobeljića!

Imao je univerzalac Crvene zevzde sjajnu priliku da postigne gol za 1:2 na San Siru, ali je sa nekoliko metara promašio praktično prazan gol.

Snimak Gobeljićevog promašaja vrteo se u glavama navijača Zvezde i dan posle meča, a u međuvremenu se pojavio i onaj iza leđa Đanluiđija Donarume gde se najbolje vidi kakvu šansu nije pretvorio u gol i gde je lopta završila.

Taj momenat možete videti od 14.18 na videu ispod:

Gobeljić je, inače, zbog tog promašaja doživeo strašne kritike na društvenim mrežama, čak je i blokirao komentare na Instagramu, ali je potom dobio ovacije od najvatrenijih pristalica u petak popodne.

>>> Barsa ne blista, Sevilja je u prvenstvu vezala šest pobeda, ali... Opet je Barsa! Blagi favorit i danas (16.15) sa kvotom 2,45, ko veruje u iznenađenje Sevilje mogao bi da ulog duplira sa 2,90. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionice za meč Sevilja – Barselona.

Podsetimo, oni su klicali "Gobeljić Marko" i na taj način su na neki način oraspoložili zamenika kapitena crveno-belih.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    27. februar 2021 | 11:25

    Dobro, promašio je, i najboljim igračima na svetu se to dešava. Ali nije u tome stvar.. Stvar je u tome što on pravi greške konstantno, što u napadu što u odbrani, loša ispucavanja, očajni centaršutevi, besmisleni faulovi.. Jednostavno čovek ne zna. Dobar je momak, prva liga, ali u ovakvim utakmicama se ne možemo oslanjati na dobre momke, već na one koje znaju. Hvala mu na svemu što je uradio za nas, na borbenosti, ali kad ne ide onda ne ide. Ne smemo sebi dozvoliti da u svakom trenutku nemamo zamenu za određenu poziciju, kad zaškripi.

  • Veteran

    27. februar 2021 | 10:07

    Pevaljka je kriva, ne drži treninge redovno..

  • Sasa

    27. februar 2021 | 10:53

    Kaže BorJan, vi ne znate kakav mu je bio zglob, a napadate gobelju , a ne kaže da li je to razlog da se brani od lopte rukama i sa takvim zglobom dobije crveni... apsurd, jel da.. Ali to je lobi, koji njihove lepše polovine guraju,,, užas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA