≫ 

Vučić odgovorio Vuletiću: Rekao bih mu mnogo više, ali ću narodu prepustiti da sve vidi i proceni

Predsednik Srbije se osvrnuo na nedavne izjave bivšeg potpredsednika Partizana

  • 98
Vladimir Vuletić Aleksandar Vučić

Foto: MN Press, Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je nekadašnjem potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću koji je nedavno poručio da Vučić ne bi smeo da iznosi u javnost detalje iz istrage o ekipi Veljka Belivuka.

Vuletić je tačnije rekao da je nedopustivo da Vučić govori o detaljima, a da još nije podignuta optužnica, na šta je predsednik Srbije u razgovoru za "TV Prva" poručio:

- I sami ste videli da su mi prethodnih nekoliko dana govorili da je skandalozno da se nekom presuđuje unapred, neki su stali na različite načine u odbranu gotovo svih organizovanih kriminalnih grupa. Oni se ućute na dva-tri dana.

- A onda kreću prvo politički spinovi, zatim lažni i stvarni profesori i svi ostali koji kreću da štite tu kriminalnu grupu govoreći kako je to zbog toga što neko hoće da se obračunava sa fudbalskim navijačima, najviše je stradalo fudbalskih navijača baš tog kluba.

Na pitanje voditeljke da li govori o Vladimiru Vuletiću i tim njegovim rečima, predsednik je dodao:

- Da, u pravu je on. Narod će videti uskoro, za koji dan, pa će prosuditi jesam li se ja ponašao nedopustivo ili se taj čovek ponaša nedopustivo. Rekao bih mu mnogo više, ali ću prepustiti građanima da sve vide i čuju!

>>> Barsa ne blista, Sevilja je u prvenstvu vezala šest pobeda, ali... Opet je Barsa! Blagi favorit i danas (16.15) sa kvotom 2,45, ko veruje u iznenađenje Sevilje mogao bi da ulog duplira sa 2,90. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionice za meč Sevilja – Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA