≫ 

Mesi se predomislio i ostaje u Barsi ako mu dovedu ova dva igrača

"Marka" tvrdi da se sve preokrenulo "preko noći"

  • 3
Lionel Mesi, FK Barselona Foto: AP/Tanjug

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi se predomislio i neće napustiti Barselonu, objavila je španska Marka.

Navodi se nekoliko razloga za tu odluku, a svakako najvažniji su izvesna promena predsednika kluba, kao i nezadovoljstvo Mesija ponašanjem Pari Sen Žermena, koji javno šalje poruke kako će ga dovesti na leto.

Mesi je navodno ljut na PSŽ zbog toga što čelnici ovog kluba pričaju o transferu, iako Argentinac nikada nije imao nikakve kontakte sa Svecima. Takođe, ni njegov otac, koji je onače Mesijev menadžer, nema nikakve kontakte sa drugim klubovima i nalazi se u Argentini.

Čelnici Barse će pokušate da završe novi ugovor sa Mesijem uskoro, jer mu ovaj ističe na leto, a jedan od razloga su i pojačanaj koja su obećali. Najviše se pominju Serhio Aguero i Žoržinjo Vajnaldum koji su i Mesijeva želja, a koji su na leto slobodni.

Erling Haland, Matijas De Liht i Žules Kunde su takođe Barsine žellje, ali "Marka" napominje da klub nema novca za ove transfere.

>>> Lajpcig u seriji od četiri pobede u ligi, Borusija toliko ne zna za trijumf. Stoga i kvota 1,72 na keca u derbiju kola u Nemačkoj (18.30): Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Lajpcig – Borusija M’Gladbah.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    27. februar 2021 | 16:19

    Ma, ostaje do kraja karijere, bez obzira na sve. Ali svjesno od svega prave rijaliti šou. To je danas moderno.

  • !!!

    28. februar 2021 | 11:03

    sedi djesi ni za djesi nijesi...

  • Laza

    28. februar 2021 | 07:54

    Ima 70 mil.€ godišnje, ko to može da plati ? Biološki fudbalski sat mu otkucava, polako pada u formi ali zato sve oko sebe uništava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA