≫ 

Ovo su 10 najbogatijih žena fudbalera: Prva i druga "šiju" sve, Georgina četvrta, Vanda tek osma

Tu su neka imena za koja ne bi ni pomislili da će se naći na listi

  • 2
Vanda Ikardi, Georgina Rodrigez Foto: Instagram.com/wanda_icardi/, Profimedia

Iako se u javnosti najčešće vezuju za svoje muževe koji su fudbaleri, veliki broj njihovih žena iza sebe imaju posao kojim se bave i koji im donosi pravo bogatstvo.

Neke su čak i bogatije od muževa, kao što je to slučaj sa Šakirom i Pikeom, a britanski "San" istražio je ko je od njih najbogatiji i koliko se proteže njihova "finansijska moć.

1. Viktorija Bekam

Na prvom mestu je Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama,  koja je teška 360 miliona funti i koja se bavi modnom industrijom.

Navodno je u toj istoj industriji 2019. godine imala gubitak 15.9 miliona funti, zatim i novi udar zbog korone, ali se i dalje nalazi na samom vrhu.

2. Šakira

Ovu atraktivnu kolumbijsku pevačicu već smo pomenuli, a njena vrednost je navodno 220 miliona funti. S druge strane, njen muž Pike je "težak" SAMO 30 miliona.

Šakira je u januaru prodala prava na svoje pesme za paprenu sumu koja, doduše, nije otkrivena, ali je širom sveta tokom kariejre prodala 80 miliona ploča.

3. Kolin Runi

Supruga Vejna Runija je na trećem emstu sa cifrom od 14 miliona funti. A novac je navodno zaradila pametnim investiranjem novca koji je njen muž zarađivao tokom igranja fudbala.

Pisala je monde kolumne za poznate magazine, postala je čak i dečiji autor, a dosta novca je zaradila i prodavajući DVD snimke sa vežbama za bolju liniju.

4. Georgina Rodrigez

Bogatstvo lepše polovine Kristijana Ronalda proteže se na sedam miliona funti, a ova španska manekenka najviše novca zaradi putem Instagrama. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 evra.

Postala je zaštitno lice odreženih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

Na 5. mestu se nalazi pop zvezda Peri Edvards, devojka Aleksa Okslejd-Čejmberlena, čije bogatstvo se procenjuje na šest miliona.

Kristin Lampard (supruga Frenka Lamparda) je na šestom mestu sa bogatstvom od pet miliona, dok je devojka Paola Dibale Orijana Sabatini na 8. mestu sa cifrom od četiri miliona.

Vanda Ikardi je na 8. mestu i bogatstvo supruge Maura Ikardija se procenjuje na tri miliona. Vanda takođe zarađuje od Instagrama, lični je agent napadača PSŽ-a i odnedavno je pokrenula kozmetičku liniju.

Ebi Klensi, žena Pitera Krauča, je na 9. mestu i "teška" je 2.5 miliona funit, dok je na 10. glumica Robert Flanagan. Udata je za Skota Sinklera, čekaju treće dete, a njeno bogatstvo se procenjuje na dva miliona funti.

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA