≫ 

"Gobelja gine za Zvezdu, igrao je sa otečenim zglobom": Borjan stao u odbranu defanzivca Zvezde

Kapiten crveno-belih sledi primer supruge

  • 64
Marko Gobeljić, Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Iza Marka Gobeljića su dva psihički teška dana. Skrivljeni penal, promašeni zicer i isključenje, sve to na jednoj utakmici protiv Milana na San Siru gde je Zvezde eliminisana iz Lige Evrope.

Javnost se odmah posle utakmice podelila, jedan deo ne može da mu oprosti lošu partiju, a posle Snežane Borjan u odbranu desnog beka stao je i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

- Mnogi ga napadaju, ali taj dečko ima veliko srce i gine za Crvenu zvezdu. Ne znaju da je igrao sa otečenim zglobom. Mi smo tim i držimo se zajedno. Pravi zvezdaši znaju ko je Marko Gobeljić i veruju u njega kao što veruju u mene i ostale igrače… To je sve fudbal, pogodila ga je lopta u ruku, ali šta da se radi. Dao mu je žuti karton za to, a nije trebalo - smatra Borjan.

- Promašio je šansu, ali promašio je i Ibrahimović, promašuju vrhunski igrači u još bitnijim situacijama. Velika podrška za mog brata Gobelju - poručio je golman crveno-belih u izjavi za ,,Sportski žurnal“.

Marko Gobeljić je dobio podršku i najvernijih pristalica kluba na treningu po povratku iz Italije.

Video: Gobeljić sa podočnjacima do poda stigao na Marakanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • burek

    27. februar 2021 | 13:12

    Ko mu spori da voli zvezdu i da gine za nju? Momak jednostavno nema talenat za ovu ekipu ljudi! Zvezda sve jaca i jaca, deki jos jednom digao lestvicu a gobeljic je vec od druge godine Milojevica trebao da ide. Ne sto ga neko nevoli ili zbog Milana nego sto momak jednostavne nema kvalitet za ovu ekipu. Prima platu zauzima mjesto mladima. I ja bi ginuo za zvezdu i volim je mozda vise od njega. Ali jednostavno nemam kvalitet za ekipu i tu se zavrsava prica. Momak mora da ide i gotovo!

  • Normandie

    27. februar 2021 | 13:28

    I ja bi ginuo ali nisam kapacitet za zvezdu...ne radi se o tome.Jednostavno on nije dovoljno dobar za zvezdu...

  • Nikola

    27. februar 2021 | 14:12

    I ja volim zvezdu mogu u startnu postavu posto vidim da je to kriterijum za igranje. Koja smejurija😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA