Posle 6 golova Inđiji, Partizan dao i 5 u prijateljskom meču

Trener Stanojević je sastavio tim od igrača sa limitiranom minutažom, kako bi ostali u takmičarskom ritmu

  • 10
FK Javor - FK Partizan

Foto: partizan.rs

Dan pošto su ubedljivo savladali Inđiju na gostovanju, u borbi za superligaške bodove (6:0), fudbaleri Partizana su već danas odigrali i kontrolni meč sa ekipom Rembasa iz Resavice, koju su takođe ubedljivo pobedili sa 5:1.

Golove za crno-bele su postigli Žan Kristof Bajbek, Nikola Terzić, Nikola Lakčević (dva) i Marko Milovanović, dok se u redovima gostiju u strelce upisao Đorđević.

Kao i do sada, trener Aleksandar Stanojević je tim sastavio od fudbalera, koji ili nisu imali minutažu u superligaškom duelu ili, pak, kratko bili na terenu, kako bi ostali u takmičarskom ritmu i u svakom momentu mogli da daju doprinos ekipi.

Crno-beli su utakmicu počeli u sastavu: Popović, Živković, Ostojić, Banjak, Grković, Smiljanić, Pavlović, Čolić, Terzić, Stevanović, Bajbek. A, u nastavku su priliku dobili i Denis Stojković, Marko Milovanović i Nikola Lakčević.

Naredni prvenstveni meč Partizan igra već u utorak, kada će u derbiju kola odmeriti snage sa trećeplasiranom Vojvodinom, na svom stadionu (16.00, Arena sport).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    27. februar 2021 | 13:22

    Jel opet pocelo sa penalom za bunkerase

  • NSCZ

    27. februar 2021 | 14:41

    Ono juce je bruka i sramota za Srpski fudbal. Onakva namestaljka i sklanjalica nije zabelezena u fudbalu. Da je cestitog Fudbalakog Saveza prstale bi kazne i oduzimanje bodova. Al posto se sve radi pod pokricem saveza sve je jasno. Omladinci Indjije ne bi primili 6 komada od ovakvog Partizana!!! Odbrana se sklanjala, golman namerno gresio. Sta savez ima da kaze povodom jucerasnje utakmice??? Verovatno nista

  • Pehan

    27. februar 2021 | 13:50

    Groblje, malo ste jaci od kisele vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA