≫ 

Pazarci pregazili Mačvu za 45 minuta, Šimura rešio derbi na Čairu, Čuka jedva okrenula "fenjeraša"

Efikasno popodne u Superligi - na četiri utakmice palo 10 golova

  • 1
Novi Pazar - Mačva Foto: Screenshot/Arena Sport

Četiri utakmice 24. kola Superlige odigrane su u ranom popodnevnom terminu ove subote, a najbolji utisak ostavili su fudbaleri Novog Pazara koji su demolirali Mačvu sa 4:0.

Puno posla imao je na ovom meču golman Mačve Gordić, koji je u prvom poluvremenu mogao samo da posmatra rafalnu paljbu ekipe Davora Berbera, stručnjaka koji je debitovao ove subote na klupi Pazaraca.

Goleadu je otvorio Abdulaj Sise posle gužve u petercu gostiju u osmom minutu, a samo dva minuta kasnije i Petar Gigić, nekadašnji igrač Partizana i Mačve, povisio je na 2:0 na pas Aganspahića.

Video: Sise iskoristio gužvu i doneo prednost Novom Pazaru protiv Mačve

Video: Mačva primila dva gola za 2 minuta, pogodio i Gigić

Nastavili su Pazarci da melju protiv jedne od najslabijih ekipa u Superligi, a do odlaska na odmor i agilni Aganspahić je u 33. minutu povisio na velikih 3:0 posle odbitka od strane golmana gostiju.

Video: Kanonada Novog Pazara, Aganspahić dotukao Šapčane

Sreća pa je golman Gordić u nekoliko navrata bio raspoložen, domaćini su mogli na pauzu i sa ubedljivijom prednošću. U drugom poluvremenu Pazarci su stigli i do četvrtog pogotka preko Uroša Blagojevića koji je postavio konačnih 4:0.

U jednom od derbija ove runde, Spartak je kao gost savladao Radnički u Nišu sa 1:0 i time ga verovatno izbacio iz trke za izlazak u Evropu.

Video: Šimura kaznio Nišlije: Spartak slavio na Čairu

Pogodak odluke postigao je povratnik u srpski fudbal, Japanac Šimura u 82. minutu, pa je Spartak prekinuo seriju od dva vezana poraza u Superligi.

Fudbaleri Čukaričkog su se dobrano namučili u Bačkoj Palanci protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli, ali su ipak slavili posle preokreta sa 2:1.

Ašćerić je doneo iznenađujuću prednost domaćinima u 52. minutu, ali su Veljko Birmančević u 72. i visoki Šapić u 85. doneli gostima preokret i očekivani trijumf, treći vezani u Superligi.

Na kraju, trijumfu se radovao i Radnik koji je u Surdulici savladao Javor sa 2:0 pogocima Milovanovića i Subotića u drugom poluvremenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    27. februar 2021 | 21:43

    Ovaj Abdulaj Sise je strašan igrač. To se lepo videlo i u drugom kolu kada je sjajno odigrao protiv Patlidžana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA