Siti želi velikog bisera iz Sosijedada: Isak sve bliži Građanima, transfer moguć već na leto

Bio bi to sjajan dodatak za ionako fantastičnu napadačku liniju Mančester sitija

  • 2
Aleksander Isak Foto: Youtube / Printscreen

Posle nešto lošijeg starta sezone, Mančester siti je uhvatio pravu nit i gazi apsolutno sve koji se nađu ispred. Ekipa Pepa Gvardiole vezala je 20 pobeda u svim takmičenjima i sve je bliža novoj tituli u Premijer ligi, a ozbiljan kandidat za tako nešto biće u Ligi šampiona.

Ipak, Pep Gvardiola već sada ozbiljnije razmišlja o budućnosti, pa je počeo da se raspituje o sjajnom Aleksanderu Isaku iz Real Sosijedada, koji je samo u toku poslednjih mesec dana postigao čak osam golova. Ukupno ove sezone u Primeri ima 12 pogodaka kraj svog imena.

Mladi Šveđanin došao je na radar i nekih drugih evropskih klubova, a treba napomenuti da ga je Real Sosijedad platio Borusiji Dortmund samo 6.000.000 funti (oko 7.000.000 evra) u 2019. godini. On sada vredi barem 10 puta više, odnosno toliko traži tim iz Baskije za njegov transfer.

Kako piše Miror, u ugovoru Real Sosijedada i Borusije Dortmund stoji da nemački klub može da ga otkupi nazad za 25.000.000 evra, ali list piše da Isak ne želi nikako da se vrati među Milionere, jer nije zadovoljan načinom na koji su se ophodili prema njemu.

Samim tim, Siti je iskočio u prvi plan i piše se da bi Građani u tom slučaju ponudili određenu sumu novca i još jednog igrača, kako bi privoleli Real Sosijedad da „pusti“ Isaka na Etihad. On je inače najmlađi fudbaler koji je postigao gol za Švedsku u istoriji ove zemlje, na meču protiv Slovačke iz 2017. godine, koji je skandinavska selekcija dobila rezultatom 6:0.

Video: Šimura kaznio Nišlije: Spartak slavio na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA