≫ 

Superligaški strelci zatajili: Tri utakmice, dve bez golova, Rad korak dalje od opstanka

Bojović jedini strelac u mečevima elitnog ranga koji su odigrani od 17 sati

  • 1
milan bojović Foto: MN Press

Fudbaleri lučanske Mladosti savladali su Rad na Banjici 1:0 i tako sebi značajno olakšali situaciju pred nastavak sezone, a dodatno otežali timu sa Banjice, koji je ostao u zoni ispadanja, ali sada sa još većim zaostatkom za prvim timom "iznad crte" (Novi Pazar ima četiri boda više).

Mladost je slavila u Crnotravskoj ulici golom iskusnog Milana Bojovića u 68. minutu.

Bio je to i jedini gol na tri meča 24. kola odigranih od 17 sati, a igralo se u Gornjem Milanovcu između Metalca i TSC-a i Užicu gde je Zlatibor ugostio Voždovac. Na te dve lokacije malo je reći da su napadači poptuno zatajili.

"Zmajevi" su u Užicu bili znatno konkretniji u prvom delu igre, dok je domaćin u drugom poluvremenu preuzeo inicijativu i stvarao više šansi. Ipak, mreže oba tima mirovale su svih 90 minuta te se beogradski tim kući vraća sa osvojenim bodom.

Trener Voždovca Jovan Damjanović istakao je na konferenciji za medije da je nerešen rezultat verovatno i najpravedniji.

- Čestitam igračima obe ekipe, igrali su zaista do poslednjeg atoma snage. Odličan meč, veliki broj šansi i sa jedne i sa druge strane, tako da je ovo verovatno najpravedniji rezultat. Zlatibor je izuzetno fizički jak, takođe nam je trebalo i vremena da se adaptiramo na uslove i teren. Očekuje nas gust raspored i moramo da se okrenemo narednim mečevima i novim prilikama za osvajanje bodova -  poručio je Damjanović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA