Sadik promašio penal, pa odmah dao gol! Almerija nastavlja svoj trk ka direktnom plasmanu u Primeru

Nekadašnji Partizanov napadač došao do novog pogotka za špansku ekipu

  • 7
umar sadik Foto: printscreen/Sportklub

Nema stajanja za Umara Sadika! Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada napadač Almerije postigao je novi gol za špansku ekipu i to već posle nekih desetak minuta na terenu. Domaći tim je večeras došao do ubedljive pobede protiv Luga (4:1), čime je nastavio trku sa Maljorkom i Espanjolom za direktnu promociju u špansku Primeru.

Naime, već u desetom minutu meča je Sadik imao priliku da sa bele tačke dovede u prednost svoj tim. Inicijalni udarac je promašio, ali je iz odbitka postigao svoj trinaesti gol u Segundi, čime je izbio na treće mesto na listi strelaca. Podsetimo, prvi je Uroš Đurđević sa neverovatnih 16 pogodaka i jednom asistencijom.

Sve to pomno prati Partizan, koji bi mogao da dobije podebeli bonus na račun nastupa svog nekadašnjeg fudbalera, ali i njegovog fantastičnog golgeterskog učinka. On je ujedno bio i asistent kod četvrtog gola Almerije, koji je u 75. minutu postigao Korpas.

Lugo je samo na kratko uspeo da „uzdrma“ večerašnjeg domaćina, pošto je Bareiro u 41. minutu utakmice poravnao na 1:1 iz penala. Međutim, gosti kao da su u nastavku meča nestali sa terena i na kraju su pretrpeli ubedljiv poraz.

Već u 48. minutu meča je Lazo vratio prednost Almeriji, da bi već pomenuti Korpas do samog kraja postigao dva gola, prvi u 70. minutu, a drugi, o kojem smo već govorili, u 75. minutu. Sadik je na kraju izašao iz igre u 78. minutu utakmice, a trener njegove ekipe moći će da bude i više nego zadovoljan.

Video: Zadar u finišu produžetka slomio otpor Partizana, Mavra najzaslužniji za trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • degenek te sanja

    27. februar 2021 | 21:21

    ko bi rekao da je skuplji od prvih 11 iz drzavnog projkta..sad mu je cijena oko 35 milona..aloooo ljudi...35 milki

  • baba smilja iz darosave

    27. februar 2021 | 20:45

    ne razumem potrebu za bilo kalvim vrstima o ovom liku

  • NSCZ

    27. februar 2021 | 21:15

    A kako bese idu procenti???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA