Lids opet prosuo bodove i ne može da nađe ritam, Vila rano došla do gola i odnela sva tri boda

Tim iz Birmingema se oporavio nakon poraza od Lestera

  • 0
Anvar El-Gazi

Foto: Youtube / Printscreen

Sasvim dobro Marselo Bjelsa vodi ekipu Lidsa u povratničkoj sezoni u Premijer ligi. Opstanak nije ugrožen, a dugo se mislilo da bi Lids mogao da dođe i do nekog od mesta koje vodi u Ligu Evrope. Međutim, promenljiva forma koštaće ovaj klub tog užitka, pošto je nakon ubedljive pobede protiv Sauthemptona došao nezgodan poraz od Aston Vile ove večeri – 0:1 (0:1)!

Jedini gol na meču došao je u petom minutu utakmice. Aston Vila je imala korner sa desne strane igrališta, nikako nije uspevao Lids da izbaci loptu dalje od svog gola, a onda je usledila velika greška. Oli Votkins je centrirao, a Anvar El-Gazi je bio sam na desnoj stativi i vrlo lako je ubacio loptu u mrežu.

Do kraja utakmice gledali smo pravu uspavanku. Bukvalno jedinu veću šansu imali smo u 18. minutu utakmice kada je Anvar El-Gazi mogao da dođe i do svog drugog gola, ali je Ilan Melije ipak uspeo da odbrani taj udarac. Drugo poluvreme nije donelo apsolutno ništa vredno pomena, pa je Vila odnela bodove nazad za Birmingem.

Obe ekipe ostaju u sredini tabele, pri čemu je Aston Vila povećala šanse da se domogne nekog mesta u Evropi, naročito ako slavi protiv Evertona u odloženom meču. Sada ima 39 poena na osmom mestu, dok je Lids deseti sa četiri manje.

PREMIJER LIGA - SUBOTA

 

Mančester siti - Vest Hem 2:1 (1:1)

VBA - Brajton 1:0 (1:0)

Lids - Aston Vila 0:1 (0:1)

Njukasl - Vulverhempton (21:00)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA