≫ 

Kavani naterao Junajted na suludu stvar: Ako ode iz kluba na leto, moraju da mu plate 2.000.000 evra

Zbog toga će Đavoli morati da presude šta im je važnije

  • 0
Edinson Cavani, Edinson Kavani

Foto: Tanjug/AP

Vrlo dobro igra Edinson Kavani u Mančester junajtedu, može se reći da su Đavoli zadovoljni njegovim igrama, ali njegov ugovor se uskoro približava kraju. I tu postoji jedna caka – ako se tim Olea Gunara Solskjera odluči da ne produži ugovor sa njim, plaćaće prilično velike penale!

Naime, ako kojim slučajem Junajted ne bude hteo da nastavi saradnju sa Kavanijem, moraće da svom napadaču na ruke da 2.000.000 evra, što stoji u ugovoru koji su potpisali na kraju letnjeg prelaznog roka prošle godine.

Oni su potpisali samo jednogodišnju saradnju, ali je u taj ugovor stavljena klauzula da će Mančester morati da da lepu svotu novca, ako se ta saradnja posle toga ne nastavi. Menadžer Ole Gunar Solskjer i izvršni potpredsednik, Ed Vudvard moraće da se odluče da li žele da Kavani igra u narednoj takmičarskoj godini, pošto je napunio 34 godine.

Ali, pošto se odlično pokazao i donosio je pobede svojim golovima, čini se da su Đavoli bliži produžetku saradnje nego rastanku. Jedini problem je povreda mišića od koje se trenutno oporavlja. Ostaje da se vidi kako će teći taj oporavak, ali jedno je sigurno za Urugvajca – novac će leći na račun šta god da se desi.

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA