≫ 

"Volim italijansku muziku, bolje pevam od Ibre": Mihajlović potvrdio da ide na Sanremo u četvrtak

Čuveni trener Bolonje bio je vidno raspoložen posle pobede nad Lacijalima

  • 3
FK Bolonja, Parma

Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje, Siniša Mihajlović bio je prilično raspoložen nakon jučerašnje pobede nad Lacijom. Osvajanjem nova tri boda, njegova ekipa se dodatno približila opstanku o kojem sada faktički ne mora da razmišlja, pošto se nalazi u samoj sredini tabele.

On je istakao predstavnicima medija nakon meča da će u četvrtak otići na Sanremo, gde će se između ostalih naći i Zlatan Ibrahimović.

- Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice (Kaljari, prim.aut.) pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre – našalio se Mihajlović.

Kaže Mihajlović da je presudio odbranjeni penal Skorupskog, te brzi odgovor preko Mbajea. Samim tim, sve je bilo mnogo lakše u nastavku meča.

- Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio Skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili – ističe Mihajlović.

Dodaje da je njegova ekipa vrlo dobra ove sezone i smatra da će na ovaj način uskoro i matematički izboriti opstanak u Seriji A.

- Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi – zaključuje Mihajlović.

Video: FMP posle velike borbe izgubio od Cedevite Olimpije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    28. februar 2021 | 08:55

    Ovaj postao pravo sranje, te ide u Medjugorje i plače od sreće, te ide kod Pape,......

  • let iznad

    28. februar 2021 | 12:21

    Dovoljno je reci zvezda i asocijacija je na cirkus i sramotu.sta reci za ovoga cirkusanta..covjek voli bit u centru pazne pa se ubi placajuci sve i svakoga samo da ga ima u novinama.Ici u s remo je ok al ici pjevati a za to bit duduk je vec ozbiljna dijagmoza.ponavljam , kad si iz zvezde sve ti je dozvoljeno jer njima se ne uzima za ozbiljno nitio mogu svjedociti na sudu..nista bolji im nisu ni navijaci koji nikada ne kritikuju ovakve klovnosdke poteze ..cak se time i ponose..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA