≫ 

Fudbaler Juventusa zinuo kad je seksi Dileta prošla pored njega, kao omađijan joj gledao u zadnjicu

Amerikanac imao lep pogled pred utakmicu

  • 4
vesto mekeni Foto: twitter/BianconeriZonIt

Gde je dobar fudbal u Seriji A, tu je i najatraktivniji deo "kalča" - Dileta Leota. Mnogo puta je pominjemo, i opet ćemo kad god nam da povoda (a i ne mora), doduše ovog puta nije direktno ona zaslužna za to, već fudbaler Juventusa Veston Mekini (22).

Amerikanac je najblaže rečeno bio omađijan kada je Dileta prošla pored klupe sa rezervnim igračima gostiju u Veroni, na kojoj je bio i on. Čim je ugledao - zinuo je.

Kamera je negde baš u tom momentu kadrirala Mekinija i njegove reakcije, i poglede uperene ka Dileti, koja mu je bila na dohvat ruke. Pokušavao je nekako da se obuzda, da ne gleda tako očito, ali nije uspeo, i potpuno ga razumemo. Pa, ko normalan može da skrene pogled kada naiđe žena poput Dilete?

Možda nekome sada njegova reakcija deluje pomalo smešno, jer je delovao prilično zbunjeno i zbog toga ga prozivaju na društvenim mrežama, ali jednostavno Dileta upravo tako deluje na jači pol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA