≫ 

Lazovićev saigrač nasmejao sve: Verona može do Skudeta!

Barak je kroz šaljiv ton razgovorao sa medijima

  • 1
Antonin Barak Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verone presrećni su nakon remija sa aktuelnim šampionom Italije, Juventusom, pogotovo Antonin Barak koji je postigao pogodak za 1:1.

Barak je kroz šaljiv ton razgovorao sa medijima i rekao da ga je trener Ivan Jurić naterao toliko da trči protiv "stare dame".

- Naterao me je da trčim! Radi sa svima, priča sa svakim igračem, želi da svaki jedinac napreduje. Kao vezni fudbaler, želi da dosta trčim, da se približavam protivničkom šesnaestercu - rekao je Barak.

Na konstataciju novinara da Jurić misli da je Verona tek na 30 odsto svojih mogućnosti i šta bi bilo da daje 100 odsto, Barak je imao samo jednu poruku.

- Ovajamo Skudeto - zaključio je Barak.

Verona je trenutno na devetoj poziciji i ima 18 bodova manje od vodećeg Intera.

Milan ne igra dobro, Roma kod kuće – ubija. Ostanak bodova u Rimu (20.45) plaća se kvotom 2,45, tip da ćemo videti bar tri gola sigurnijih 1,60. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Roma – Milan.

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    28. februar 2021 | 12:59

    To je kao kad Samrok Stanoje kaze da jure titulu! Doduse sad od kad je Fudbalski Savez i sudijska organizacija iza njih mozda i uspeju. Al taj scenario smo vec gledali 2017 tako da se to ponoviti nece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA