≫ 

Krstajić o Srbiji: Nisam prihvatio da budem kardiolog, već selektor, to nije nož u leđa Muslinu

On je naglasio da njegov pristanak, nakon odlaska bivšeg selektora, da preuzme posao nije nož u leđa Slavoljubu Muslinu

  • 34
Mladen Krstajić Foto: MN Press

Bivši selektor Srbije i sadašnji trener Bačke Topole, Mladen Krstajić, u razgovoru za Kurir istakao je da je imao dosta fudbalskog iskustva da bi preuzeo "orlove".

- Igrač, direktor, predsednik, selektor, sada trener. To znači, gleda me bog, a ne bežim od izazova. Jednom prilikom, jedan voditelj je rekao, kad sam preuzeo reprezentaciju, ludi Bosanac je prihvatio da bude selektor. A što da ne prihvatim? Nisam prihvatio da budem kardiolog, već selektor. Nisam imao iskustvo. Jok! A šta, Lampard je u Čelsiju imao iskustvo. Hajde, sad! Ceo život se bavim fudbalom. Šta znači selektor? Selektiram najbolje igrače, imam tim stručnjaka oko sebe i to je to - izjavio je Mladen Krstajić.

On je naglasio da njegov pristanak, nakon odlaska bivšeg selektora, da preuzme posao nije nož u leđa Slavoljubu Muslinu.

- Javnost me je dočekala na nož. Takav sam po prirodi, možda zbog toga, jer ne znam da povučem ručnu. Da razjasnimo to u vezi s Muslinom, jer to mnogi vole da mi spočitavaju. Mene su doveli Kokeza i pokojni Bunjevčević, a ne Muslin! Da znate za ubuduće, u reprezentaciji. Kad dođe novi selektor, pomoćni moraju biti kompenzacija. Jedan iz Zvezde, drugi iz Partizana. Da imaš balans! Eto, da javnost sazna nešto što dosad nije znala. To je ono što nije normalno. Zamisli da u nemačkoj reprezentaciji bude jedan iz Bajerna, a drugi iz Dortmunda... Kod nas je drugačije - zaključio je Krstajić.

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    28. februar 2021 | 13:15

    Bosanska bukva!!!

  • Dragan

    28. februar 2021 | 13:38

    Nisi objasnio za sta su te doveli.Da dodajes loptu kad izadje van terena .Kada je Muslin smenjen , da imas morala otišao bi sa njim iz reprezentacije. Nikada u životu pre toga nisi bio trener al si se umislio da si sposoban da budes selektor .To si i pokazao na delu , posto si nas upropastio svojim neznanjem.Sto se Lamparda tice , radio je kao trener i sticao iskustvo pre nego je dosao u Celzi . Koliko treba da si moralna nula od coveka da sebi dozvolis da prihvatis posao selektora a da pre toga nemas dana iskustva kao trener . Takav primer verovatno ne postoji u svetu .To može samo u Srbiji i nigde vise.

  • Putin R.S

    28. februar 2021 | 14:57

    Neznalice, procitaj malo komentare sta narod u Srbiji misli o tebi kao treneru-selektoru i kao coveku, pa ce ti sve biti jasno, ako si imalo pismen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA