≫ 

Svaki put kad brani za prvi tim Mančester Junajteda, trećeligaš dobije 10.000 funti

Golman Crvenih đavola izdržava maleni engleski klub

  • 1
Southampton Manchester United Foto: Tanjug/AP

Rukovodioci engleskog trećeligaša Karlajla nadaju se da bi talentovani golman Din Henderson mogao u dogledno vreme da postane prvi golman Mančester Junajteda kako bi imali stabilan izvor finansiranja u teška vremena.

Perspektivni čuvar mreže, koji je stigao na Old Traford još kao 14-godišnjak 2011, a trenutno je drugi golman iz Davida De Hea, zabeležio je 13 nastupa uglavnom u kup takmičenjima.

Tabloid San je otkrio u međuvremenu da svaki put kada Henderson brani za prvi tim Mančester Junajteda, Karlajlu sleduje 10.000 funti po slovu ugovora koji je potpisan prilikom transfera momka na Old Traford.

Do ove sezone Henderson nije imao nijedan nastup za prvi tim Mančester Junajteda, a prethodno je prikupljao iskustvo braneći na pozajmicama za Šefild Junajted, Stokport, Grimzbi i Šruzberi.

Na Ostrvu ga smatraju budućom "jedinicom" reprezentacije Engleske, ali mu na tom putu stoji David De Hea koji i dalje ljubomorno čuva "keca" na Old Trafordu.

Video: Fudbaler Mančester junajteda uči sina da vozi traktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    28. februar 2021 | 13:46

    Znaci Karlaj ima sledece godina da se obogati, kada ovaj stane na golu. De hea najgori golman sto postoji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA