≫ 

Despotović dva puta u metu, Rubin zbog Srbina zasijao protiv Spartaka u Moskvi

Bivši napadač Crvene zvezde je od prvog minuta zaigrao za gostujući sastav

  • 1
đorđe despotović Foto: pimpletv.ru/printscreen

Srpski napadač Đorđe Despotović dva puta je zatresao mrežu Spartaka u Moskvi i doneo pobedu Rubinu iz Kazanja od 2:0 u 20. kolu ruske lige.

Despotović je od prvog minuta zaigrao za gostujući sastav koji se držao dobro, a onda je Zobnin zaradio drugi žuti karton u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena i tako dodatno ubacio Rubin u brzinu.

Na prvi gol se čekalo 53. minut kada je Kvarackelija sjajno proturio loptu do srpskog napadača koji je u kaznenom prostoru reagovao fudbalski i iz prve pogodio desni donji ugao gola Moskovljana.

Spartak je morao da krene nešto ofanzivnije kako bi bilo šta izvukao iz ovog meča i imali su momentum nakon drugog žutog Abilgarda i 10 na 10 u tom momentu. Poništen je gol Soboljeva u 75. minut, tako da je već počela panika da se uvlači u redove domaćina koji je kapitulirao još jednom minut pre kraja regularnog dela meča.

Naš ofanzivac je sačekao jednu odbijenu loptu koja mu je na nekih sedam metara od gola pala pravo na volej, a on je samo unutršanjim delom stopala sproveo u mrežu.

Spartak je sa ovim verovatno zapečatio eventualnu borbu za titulu, jer su sa trećim porazom u nizu spali na četvrtu poziciju i sada kasne sedam bodova za vodećim Zenitom.

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA