Ako Juve veruje u titulu, onda može i Atalanta: Sampa se poklonila pred "boginjom" iz Begrama

Prvi gol je stigao pet minuta pre kraja prvog poluvremena za najavu pobede

  • 1
Atalanta savladala Sampdoriju Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atalante povezali su i treći trijumf u Seriji A pošto su u 24. kolu slavili protiv Sampdorije sa 2:0 golovima Malinovskog i Gosensa. Tim iz Bergama sada deli treću poziciju sa Juventusom i ima prava da se nada tituli.

Sve je na Interu, on trenutno drži vrh tabele sa četiri boda više od Milana i sedam više od Juvea i Atalante, koja ima sada i utakmicu više, ali ima još da se igra i ne sme se niko otpisati u ovoj zanimljivoj italijanskoj trci.

Možda Atalanta nije imala znatno veći posed lopte tokom susreta, ali je konstantno pravila šanse protiv Sampdorije koja nije uspevala da se probudi posle tih talasa.

Prvi gol je stigao pet minuta pre kraja prvog poluvremena kada je Ruslan Malinovski dobio loptu od Luisa Murijela, te je trkom prešao 15 metara, došao do ivice kaznenog prostora i raspalio u gornji levi ugao gola Sampe.

Pokušavao je Ranijeri da sa pet izmena malo promeni koncepciju igre, ali mu to nije polazilo za rukom, tako da je još jedan hitac usledio u 70. minutu posle centaršuta Melea sa desne strane. Na drugoj stativi se našao Robin Gosens koji je utrčao, uklizao i pogodio blići ugao za konačnih 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    28. februar 2021 | 15:29

    niko u italiji sampdoriju ne zove sampa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA