≫ 

Totenhem se "istresao" na nejakom Barnliju: Bejl konačno zablistao, pogodio u 70. sekundi

Možda i najlakša pobeda "Pevaca" ove sezone

  • 0
Tottenham Burnley Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema su konačno odigrali utakmicu u skladu sa svojim potencijalom, i to naplatili ubedljivom pobedom kojim su se koliko-toliko stabilizovali nakon serije baš loših rezultata. Murinjov tim je zbog toga posrnuo u borbi za evropsku poziciju, pa je trijumf protiv Barnlija od 4:0 tek možda najava boljih dana "Pevaca" u nastavku sezone.

Briljirao je konačno Geret Bejl, dao je go u 70. sekundi, potom je asistirao Hariju Kejnu, a onda još jednim pogotkom stavio tačku na goleadu u Londonu.

Strelac gola za domaći tim bio je i Lukas Moura.

Sve je u polgedu pobednika danas bilo gotovo praktično posle 15 minuta, već tada je bilo 2:0, jer Barnli je ekipa koja često ume dobro da se brani, ali ne važi za ekipu koja ume da napada. Tek 18 postignutih golova ove sezone za tim Šona Dajša su najbolji pokazatelj napadačke impotencije gostiju.

Moura je pgodio za 3:0 u 31. minutu i tim golom "ubio" utakmicu.

Do kraja meča pobedu "Pevaca" još ubedljivijom učinio je igrač utakmice Bejl u 55. minutu i stavio tačku na jedno od boljih izdanja Murinjovog tima ove sezone. Ipak, bio je ovo Barnli, a pet poraza u šest utakmica pre ove danas su, ipak, i dalje pravi prikaz trenutne snage Totenhema.

Vreme će pokazati da li je ovo samo bio jedan blistav momenat Totenhema i najava rezultatskog uspona ili tek zaista loš dan gostiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA