≫ 

"Tadić nije trebalo to da priča za moju majku": Fudbaler PSV-a ljut na srpskog igrača zbog uvreda

Mnogo emocija prosulo se tokom derbija holandskog šampionata

  • 0
denzel damfriz Foto: Sportklub

Veliki derbi holandskog prvenstva igrali su PSV i Ajaks čiji je ishod daleko više zadovoljio šampiona i lidera na tabeli jer je sa egalom (1:1) održao solidnu bodovnu prednost ispred "Filipsovaca".

Delovalo je da će PSV odneti tri boda, ali je Dušan Tadić pogodio iz penala u 92. minutu i sprečio poraz svog tima. Gol Srbina je ipak bila tek najava haotične završnice i sukoba sa Denzelom Damfrisem odmah pošto je kapiten gostiju izjednačio.

Tadić je odmah krenuo na Dumfrisa da se razračuaju, ovaj nije ustuknuo, a pošto su ih saigrači sprečili da se ne pobiju, ova dvojica su u novi klinč ušla i neposredno po završetku meča, pa su i tada morali da ih razdvajaju.

Fudbaler PSV-a, koji je Tadića zvao da nesuglasice reše napolju, posle meča izjavio da mu je Tadić tokom verbalnog duela vređao majku.

- Nije trebalo to da priča za moju majku, jednostavno nije. Može da mi kaže šta hoće, da me naziva raznim imenima, i to je u redu, ali majku ne sme da mi dira. To je tako - rekao je Dumfris za holandske medije.

Naravno, Tadić nije bez razloga bio ljut na Damfirsa što pokazuje i ovaj kadar na kome se lepo vidi da fudbaler PSV-a kopačkom gazi po "beloj tački" kako bi Tadiću otežao kazneni udarac.

Ipak, najveći incident desio se po izlasku našeg igrača sa stadiona kadasu ga napale pristalice domaćeg tima, a jedan od njih ga iz neposredne blizine pogodio kovanicom u glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA