≫ 

Jednu stvar nikada ne smeju da rade sa Srbima: Ovako je Tadić objasnio sukob sa igračem PSV-a

Srpski fudbaler posle meča pričao o haosu koji je nastao pred kraj derbija

  • 11
Dušan Tadić Printskrin: Youtube/Veronica Inside

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić definitivno je neko ko je obeležio fudbalski vikend iza nas, pre svega zbog činjenice da je posle velikog holandskog derbija između PSV-a i Ajaksa pogođen kovanicom u glavu ispred stadiona.

Tadić je u finišu meča imao sukob sa protivničkim igračem Denzelom Damfrisem koji ga je provocirao pre penala, da bi mu Srbin vratio istom merom posle gola sa bele tačke u 92. minutu.

Ostali fudbaleri su sprečili fizički sukob, njih dvojica su hteli da se obračunaju i posle meča, da bi Damfris zatim izjavio da mu je Tadić vređao majku. Kapiten Ajkasa je te tvrdnje demantovao, a na konferenciji za medije jedao jedan zanimljiv komentar:

- Postoji jedna stvar koju nikad ne smeju da rade s Srbima, a to je da igraju mentalne igre sa nama i da nas provocirate zato što mi celog života iz toga proizvodimo snagu - poručio je Tadić koji je prethodno objasnio situaciju kod penala:

- Uzimam loptu da izvedem jedanaesterac, a trojica igrača PSV-a stanu ispred mene i Damfris mi kaže da sam pi**a, da nisam nikakav vođa, da ću promašiti. Onda ja dam gol i, šta sam mogao da uradim? Da mu se zahvalim što me je nazvao pi***m?

- O njegovoj majci nisam rekao ni reč.  Neki igrači rivala su želeli da "unište" taj moj penal, dolazili su do mene, govorili da sam idiot... Ali, kada sam pogodio mrežu, samo sam Damfrisa tražio pogledom, kako bi začepio.

>>> Četiri pobede nanizao je Real, došao na šest bodova manje od Atletika, pokazao da nije odustao od titule, a to će morati da potvrdi večeras (21.00) kada mu u goste stiže odlični Sosijedad. Kvota na keca na Real u Mozzartu je najveća na svetu - 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sosijedad.

Momenat kada Tadić priča o mentalnim igrama sa Srbima možete pogledati od 2.00 u videu ispod:

Video: Tadić iskalio bes po ulasku u tunel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svaka cast

    1. mart 2021 | 08:18

    Bravo Dušane, kratko i jasno, to je naš srpski inat kada proradi, inače neobjašnjiv pojam za ceo svet, zato i jeste srpski inat!

  • pero

    1. mart 2021 | 08:17

    Tako brate Srbi a ne komunisti i yu nostalgicari.Zato i idemo unapred i svakoga ko nas postuje i mi njega jos vise.🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸🙏🇷🇸👍

  • Boske100

    1. mart 2021 | 08:50

    Samo taj inat ne radi kada se igra za reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA