≫ 

Predsednik Voše o kazni za Lalatovića: To nije prečica do raskida ugovora! Obeća da neće više, pa...

Prvi čovek Novosađana objasnio pokretanje disciplinskog postupka

  • 3
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić poručio je da ne vidi da je išta strašno u tome što je klub najavio disciplinski postupak protiv Nenada Lalatovića!

Podsetimo, Lalatović je nedavno komentarisao suđenje i rekao je da bi Voša imala četiri boda više da ih sudije nisu oštetile - što je bio indikator za upravu Voše da najave kaznu.

- Niko sa strane nam ništa nije tražio ili sugerisao, niti je ovaj potez usmeren protiv Nenada lično, jer i dalje imamo visoko mišljenje o njegovom radu u Vojvodini... Samo smo imali pravo i obavezu da reagujemo na Lalatovićevo ponovno iskakanje iz sistema. Nije mu ovo prvi put da izlazi izvan ingerencija šefa stručnog štaba - rekao je Samardžić za list "Danas" i dodao:

- Prejake su reči disciplinovanje i ućutkivanje u vašem pitanju, pre bih rekao da želimo da ga na drugačiji način podsetimo na pravila ponašanja, jer svi pređašnji razgovori nisu urodili plodom. Mogu da mu budem otac po godinama, pa volim roditeljski da ga zagrlim i ukažem mu na neke stvari, on obeća da neće više, kao na poslednjim zimskim pripremama, a onda mu se desi onakav istup u medijima.

Dotakao se Samardžić i priče da Voša želi da se "reši" Lalatovića pre isteka ugovora 31. maja.

- Nije nam ideja da prečicom dođemo do raskida ugovora, ako je to neko mislio. Ovo je isključivo stvar poštovanja klupske discipline!

Podsetimo, Vojvodina je trenutno treća na tabeli Superlige Srbije, za vikend su pobedili Napredak sa 1:0, dok u utorak u okviru vanrednog kola gostuju Partizanu u derbiju kola.

>>> Posle tri meča bez pobede, Everton je slavio na gostovanju Liverpulu, i sada pun samopouzdanja čeka Sautempton (21.00) koji je u očajnoj formi. Karamelama je ovaj meč vrlo bitan u borbi za Evropu, a kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Sautempton.

Video: Pobesneli Nenad Lalatović dobio crveni karton u Novom Pazaru

Video: Nasrtanje na sudiju i lude reakcije Lalatovića nakon izjednačujućeg gola Partizana

Video: Lalatović posle isključenja našao idealno mesto da komanduje igrom ekipe, čuo se sve vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAMO ZVEZDA

    1. mart 2021 | 10:11

    Dodji kuci i u strucni stab sa dekijem da se pise istorija majstore

  • Pinokio

    1. mart 2021 | 11:06

    Ne isplacivanje plata fudbalerima i zaposlenim u klubu nije iskakanje iz sistema ko ce tu da pokrene disciplinski postupak za iskakanj Lalatovica iz sistema to je za vas iz uprave primarni posao ko je. e plate,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA