≫ 

Lalatović pred Partizan: Mogu odmah da odem iz Voše, šteta što neće biti 10.000 Grobara

Trener Novosađana najviše pričao o "problemima" sa upravom kluba

  • 20
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je konferenciju za medije pred derbi 25. kola Superlige protiv Partizana (utorak, 16.00, Arena Sport 1)!

Međutim, najmanje je pričao o samoj utakmici s obzirom na to da je trenutno aktuelan disciplinski postupak koji se pokreće proitv njega od strane uprave kluba.

- Na osnovu čega da me kazne? Ne znam šta sam uradio da budem kažnjen. I mene je zbunilo, bio sam u šoku kad su mi novinari rekli, jer mi niko ništa nije nagovestio. To se očigledno odlučilo iza zatvorenih vrata. Ugovor mi ističe za dva meseca, ako se plaše da se ugovor sa mnom produži, ne mora ako to ne žele. Ja ostajem samo ako svi to budu želeli - rekao je Lalatović, prenosi "Mocartsport", i dodao:

- Ako me deo uprave ne bude želeo nema problema. Ne moraju ovako da se brukaju. Da pred ovako bitnu utakmicu remete igrače. Da sad oni razmišljaju o meni. Jer moji igrači su vezani za mene, kao i ja za njih. Svi dolaze u kancelariju kod mene pitaju: ’Šefe, šta se dešava. Šta ste pogrešili?

Zatim su usledile reči upućene direktno predsedniku kluba Dragoljubu Samardžiću.

- Zašto gospodin Samardžić ima nešto protiv mene, ne znam. To morate da pitate njega. Ja protiv njega nemam apsolutno ništa. Nisam ga ja postavio za predsednika, koga je postavio njegova odgovornost. Po meni nema razloga da se pokreće disicplinski postupak. To je toliko jadno i sramno, da se piše po medijima.

- To je trebalo da se uradi iza zatvorenih vrata. A pisaće se sad i pričaće se. Bespotreban potez, da budem blag. Ja sam se žalio sudije, ako bude kazne ja ću da je platim, neće Samardžić da plati sigurno. Meni skandiraju: "Lale, majstore, vodi nas do titule." Ne skandiraju njemu. Kad mu bude skandirali biće ponosan. Znam, ja sam to doživeo. Suludo je ovo. Treba da me pozovu na razgovor, da rešimo između sebe. Ovo nikom nije potrebno, ako su pametni nek me zovu. Nek se ne sekiraju, neću da produžim ugovor. Jer pola uprave hoće da ostane, pola neće da produžim. Ja tačno znam koji članovi uprave me ne žele.

Nenad Lalatović

Foto: MN Press

- Dolazi prelazni rok. On se ovde radi kako ja kažem. Možda bi oni voleli da se radi kako oni hoće. Znam da sam velika smetnja, ali uvek što radim radim za dobrobit srpskog fudbala, za moju Vojvodinu. A moja Vojvodina dok nisam ja bio tu nije postojala. Zato što su možda neke moje kolege dopuštale da im se svako meša u posao. I onda dođe Nenad Lalatović, kome ne može niko da priđe, ne sme niko da pomisli da mi nešto kaže. Ja samo radim da Vojvodini bude dobro. Ne zanimaju me ničiji lični interesi. Zanima me samo Vojvodina. Radio sam pošteno. Očigledno to nekome smeta.

- Bitno je samo da moji igrači i zaposleni shvate da ne treba da brinu zbog mene. Ja im sad kažem: Ne brinite o meni, to je sve kako treba. Ako žele da odem, mogu ja i ranije. Sad je 11.18, evo sad nek me zovu, raskinuću ugovor u 11.30. Zovi Samardžiću da raskinemo ugovor, ja ću ga raskinuti. Dinar ti neću tražiti. I svaki dinar ću oprostiti Vojvodini.

- A spreman sam i na to da zajedno obojica raskinemo ugovor i odemo obojica iz Vojvodine. Ja imam klubove gde ću moći da radim. Moje rezultate ovde moraju da cene. A igrači nek razmišljaju samo o Partizanu. Ne želim ni ja da ulazim u neku svađu. Želim samo da moja Vojvodina opet, treći put sa Nenadom Lalatovićem, izbori Evropu, da odbrani trofej u Kupu - rekao je Lalatović , te se okrenuo na sam meč:

Nenad lalatović

Printskrin: Youtube/FK Vojvodina

- Teško je pobediti Partizan četiri puta zaredom. Sa dolaskom Saleta Stanojevića igraju dobar fudbal, tačno se zna šta ko radi. Sale je vrhunski trener, vrhunski stručnjak, vrhunski čovek. Preporodio je klub. Napravio je atmosferu. Rezultat se pravi iz dobre atmosfere. Meni je krivo što meni neko ruši atmosferu. Neko hoće da sruši atmosferu u svlačionici. Teško je pobediti mnogo puta, ali daćemo sve od sebe. Jer je Vojvodina ispred mene, ispred gospodina Samradžića.

- Mi smo ovde prolazni. A Vojvodina ostaje. Uvek tu gde jeste. Ostaće uvek meni u srcu, kao i svakom iskrenom navijaču. Ja je iskreno volim. I voleću je i kad odem jer me tri ili četiri čoveka iz uprave ne žele. Trojica ili četvorica žele, trojica ili četvorica ne žele. Otići ću da njima olakšam da mogu da rade posao kako misle da treba.

Još reč-dve o samom meču:

- Krivo mi je što neće biti barem 10.000 hiljada ljudi. Volim da igram pred njihovom publikom, iako oni mene vređaju, meni to ne smeta. Jer utakmica dobije na žaru, na borbi. Ja živim za takve utakmice, volim, inspirišu me, izvlače iz mene maksimum.

Video: Lalatović posle isključenja našao idealno mesto da komanduje igrom ekipe, čuo se sve vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    1. mart 2021 | 14:18

    Није му битан небитни клуб кога ионако расходује кад хоће...

  • Teo kralj

    1. mart 2021 | 15:46

    Lalaze doslo bi 10000 grobara da ih ima toliko .... ima ih puno manje i razbijeni su i 50 frakcija ... sad ih ima vise u zatboru nego na tribini ...

  • NS

    1. mart 2021 | 14:14

    Gubi se iz Vojvodine nesoju kod svojih musavaca u bgd!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA