≫ 

Evo gde uživo možete da gledate derbi meč Partizana i Vojvodine u Superligi

Derbi meč kola igra se u Humskoj

  • 2
Nikola Andrić, Uroš Vitas Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana u vanrednom 25. kolu Superlige dočekaće u utorak Vojvodinu, dok će Crvena zvezda u sredu gostovati ekipi TSC-a.

Duel u Humskoj dolazi u trenutku kada su crno-beli u sjajnoj seriji od 12 uzastopnih prvenstvenih pobeda i meč protiv Novosađana, predvođenih Nenadom Lalatovićem, biće najbolji test dobrih rezultata.

Dodatni motiv ekipi Aleksandra Stanojevića biće želja da se revanširaju za poraz u Novom Sadu (3:2), kao i poraz u finalu Kupa minule sezone.

Meč Partizana i Vojvodinu igra se od 16 sati , a možete ga pratiti na kanalu Arena sport 1, kao i u tekstualnom prenosu na Telegrafu.

Raspored 25. kola:

Utorak: Partizan - Vojvodina (16 sati)

Sreda: Čukarički - Metalac, Mladost - Zlatibor, Napredak - Rad, Radnik - Novi Pazar, Voždovac - Bačka (14 sati), Javor - Inđija, Proleter - Radnički Niš, Spartak - Mačva, TSC - Crvena zvezda (16.05).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Čak 12 pobeda u Superligi vezao je Partizan, a danas (16.00) ga čeka derbi s Vojvodinom u kojem bi mogao da definitivno okonča nade tima Nenada Lalatovića da može do drugog mesta. Kvota na keca je 1,55, na duplu šansu X2 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Vojvodina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA