≫ 

Real se minut pre kraja spasao letećeg Portua: "Kraljevićima" bod protiv Sosijedada, Atletiko slavi

Ako šta može da bude opravdanje "kraljevskom" timu, onda je to izostanak nekolicine veoma bitnih igrača

  • 0
Slavlje gola Real Sosijedada protiv Real Madrida Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida polako gube korak za vodećim Atletiko Madridom, a novo spoticanje u 25. kolu Primere je možda i ključno u trci za titulu. Izabranici Zinedina Zidana su igrali nerešeno na svom terenu sa Real Sosijedadom 1:1 i sada je pitanje, da li je gradski rival više dohvatljiv?

Atletiko nije baš u najboljoj formi, ima samo dve pobede u poslednjih pet kola, ali Real mu je sada napravio prostora da diše punim plućima, jer je ostao na -5, a ima i utakmicu više.

Ako šta može da bude opravdanje "kraljevskom" timu, onda je to izostanak Benzeme, a od ranije Karvahala, Azara, Militaa i Serhija Ramosa, ali Sosijedad je svakako tvrd orah, nije se očekivalo ništa drugo osim bespoštedne borbe.

Imao je Real više šuteva, imao je i veći posed lopte, ali mreža sa unutrašnje strane se prvo tresla kod domaćina.

U 50. minutu je Naćo Monreal prošao sa leve strane i uputio centaršut na drugu stativu gde je Portu nebeskim skokom dočekao loptu i sproveo je u dijagonalni ugao, što je golman Kurtoa samo ispratio pogledom.

Već je Sosijedad slavio pobedu, ali ona nije došla - zaustavljena je u 89. minutu kada je Lukas asistirao Žunioru Vinisijusu koji je poravnao i tako postavio konačnih 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nesrećni Leandro još jednom častio Zvezdu, Ben povisio na 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA