≫ 

Huk Grobara na meču Partizana i Vojvodine: Crno-beli pokreću zvučnu platformu na stadionu za derbi

Klub iz Humske i tehnički partner Superlige uvode novinu za prvi prolećni derbi u takmičenju

  • 43
Grobari, 163. večiti derbi

Foto: Telegraf

Utakmica između Partizana i Vojvodine (16.00, Arena sport) ne samo da obećava dobar fudbal i prvi pravi derbiju u prolećnom delu Superlige Srbije, već će se razlikovati i po činjenici da su crno-beli i Arena sport za pomenuti duel spremili i jedno iznenađenje za navijače kraj malih ekrana.

Naime, po uzoru na utakmice najelitnijih takmičenja pod okriljem UEFA, od najjačih evropskih liga do Lige Evrope i Lige šampiona, na današnjem duelu u Humskoj biće pokrenuta zvučna platformu, koja simulira prisustvo navijača na stadionu, kako u Humskoj, tako i širom Srbije.

Kako zbog pandemije Covid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, Partizan je poželeo da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima.

- Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca - kaže je direktor marketinga Partizana Predrag Vujović.

Odgovorni urednik Arena sporta potvrđuje da je Partizan prvi došao na ovu ideju, posle čega je pomenuta sportska televizija učinila sve da se projekat realizuje u našim uslovima.

- Pokretanjem platforme Arena Cloud na teritoriji čitave bivše Jugoslavije, kao i multi-prenosa utakmica, Arena Sport nastavlja modernizaciju svog programa u koje spada i zajednički projekat između naše televizijske kuće i fudbalskog kluba Partizan.

- Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično.  Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Vojvodine. U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova - ističe glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport Ivan Radulović.

Video: Vladimir Stojković o Crvenoj zvezdi

Čak 12 pobeda u Superligi vezao je Partizan, a danas (16.00) ga čeka derbi s Vojvodinom u kojem bi mogao da definitivno okonča nade tima Nenada Lalatovića da može do drugog mesta. Kvota na keca je 1,55, na duplu šansu X2 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Vojvodina.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    2. mart 2021 | 11:09

    Hoce li se cuti sa tribina kako zvekecu kasikama o zatvorske resetke 😂😂

  • Caki

    2. mart 2021 | 10:58

    Pa njima je trebalo zvučno navijanje i pre korone.

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    2. mart 2021 | 12:50

    Хвала редакцији Телеграфа што су бар мало насмејали народ овим насловом у овој лудој ситуацији са пандемијом...Хук гробара!?!? Ахахахахахахахахахахахахахахахаххааххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххааха... Е улепшасте ми дан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA