Nikolić hvali pred derbi: "Lalatović zaslužuje respekt, Stanojević je trener kojeg ponajviše cenim"

Trener Lokomotive je putem video poruke najavio popodnevni derbi između Partizana i Vojvodine

  • 4

Fudbalska Linglong Superliga Srbije danas nam donosi veliki derbi. Za Partizan i Vojvodinu se ove sezone može reći da igraju fantastično, što nam svakako garantuje veliki užitak i mnogobrojne golove ovog popodneva (16.00, Arena Sport 1) na stadionu u Humskoj ulici.

A o samom duelu nekoliko reči želeo je da prozbori nekadašnji strateg crno-belih, Marko Nikolić, koji sada uspešno radi svoj posao u ruskom šampionatu. Hvalio je stručnjak i jednu i drugu ekipu, ali se pre svega osvrnuo na uspehe koje je Nenad Lalatović zabeležio na klupi Vojvodine.

- O Lali moram da kažem nekoliko reči. Zaslužuje sav respekt zbog rezultata koje je pravio u svim klubovima u kojima je radio. Posebno u Vojvodini, ali i Čukaričkom i svim, takozvanim, manjim klubovima. Gde god da je radio uspevao je da dođe do rezultata. Trener koji je imao svoje metode rada, ali koji uvek daje rezultate i koji je uvek motivisan protiv Partizana. Svo poštovanje zaslužuje za te rezultate, jer rezultati su najvažniji – izjavio je Nikolić u poruci iz Moskve koja je emitovana televiziji Arena Sport.

Može se reći da Nenad Lalatović „ume“ sa Partizanom, pošto je u dosadašnjem toku karijere protiv crno-belih upisao čak devet pobeda na klupi Vojvodine, Napretka iz Kruševca, Čukaričkog i niškog Radničkog. Međutim, sada će preko puta imati veoma ozbiljnu „glavu“ u vidu Aleksandra Stanojevića.

- Moram da pohvalim Partizan sa Stanojevićem, u to nisam imao sumnje ni kad je dolazio. Jedan od najozbiljnijih trenera, jedan od kolega koje najviše cenim. Znam koliko je posvećen, koliki je profesionalac. Kako radi, kakve ideje ima. Partizan, to moram da kažem, meni deluje izvanredno. Stabilno, organizovano. Ovo pričam kao kolega, ne kao navijač. Jasno se vidi sve što treba da se vidi. I to je sigurno posledica dobrog trenažnog procesa. Sve pohvale. Neka nastave samo. Jako su stabilni – komentarisao je Nikolić igre Partizana pod palicom Stanojevića.

Vodi Crvena zvezda prilično ubedljivo u šampionskoj trci, ali ne toliko koliko je to bio slučaj nekih prethodnih godina. Sam Nikolić ističe da nije nemoguće da vidimo pravu zbrku u poslednjih nekoliko kola.

- Nekakvu šansu, koju možda drugi ne primećuju, vidim u rasporedu. I svemu što može da se dogodi u nastavku sezone ako Partizan nastavi ovako kako je krenuo. A i ako ne nastavi ništa strašno, jer je dobar posao urađen i sve pohvale – zaključio je trener Lokomotive iz Moskve za Arenu Sport.

Video: Stojković: U Partizan sam prešao jer me Zvezda nije htela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    2. mart 2021 | 12:24

    Pozdrav za najvoljenijeg trenera Partizana u novije doba. Samo malo si pogresio, Lalatovic je narkos, a Stanojevic trojanac. Ovo je duel zvezdine filijale i kluba koji je ,od aktelne vlasti, osudjen da vecno bude drugi ili treci. A ako je moguce i da se ugasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA