Krstajić najavljuje iznenađenje protiv Zvezde: „Drago mi je što dolaze kada smo u dobroj formi“

Trener TSC-a i njegovi igrači žele da produže seriju bez primljenog gola u Linglong Superligi Srbije

  • 2
Mladen Krstajić, FK TSC

Foto: TSC

Ako neki tim može da namuči crveno-bele ovog proleća pored Partizana i Vojvodine, to će sigurno biti TSC iz Bačke Topole. Crvena zvezda gostovaće sutra od 16.05 časova ovom timu u utakmici 25. kola Linglong Superlige Srbije.

Domaći su odlično započeli prolećni deo sezone. Ekipa Mladena Krstajića još nije primila pogodak od ponovnog starta takmičenja, pa samim tim priželjkuju da bi istu stvar mogli da učine i protiv crveno-belih.

- Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama domaćeg prvenstva i protiv Milana. U dobroj je formi, a meni je drago što nam u goste dolazi baš u trenutku kad smo i mi u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnji duel idemo sa velikim optimizmom. Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minutarekao je Mladen Krstajić.

Iskusan je strateg TSC-a dovoljno da zna da će protiv Crvene zvezde morati da se iskoristi i najmanja prilika, ukoliko njegov tim želi da dođe do pozitivnog rezultata. Za sada je tim iz Bačke Topole odbranio svoj gol od Vojvodine, Rada, OFK Bačke, Zlatibora i Metalca ovog proleća.

- Zvezda i u prvenstvu igra veoma dobro. Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da je ugrozimo u Senti, ali nećemo se predati unapred. Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici i bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo, da pokušamo da ne primimo gol. Svaki bod protiv ovako kvalitetne ekipe je uspeh za nas. Prošle godine nismo uspeli da ih pobedimo i mi znamo da kada igrate protiv Zvezde imate malo šansi, svaku morate da iskoristite – izjavio je Saša Tomanović, kapiten TSC-a iz Bačke Topole.

Za Marka Petrovića će ovo biti izuzetno poseban duel, pošto je četiri godine igrao u crveno-belom dresu, a pred kraj minulog letnjeg prelaznog roka je potpisao za TSC.

- Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo maksimum – istakao je Petković.

Video: Borjan izleće do centra kada Zvezda ima slobodan udarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA