≫ 

Lalatović nastavio rat s upravom Vojvodine: Rade mi iza leđa, a ispisao sam istoriju kluba

Trener Lala uoči meča s Partizanom poručio da nije promenio stavove

  • 6

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo je uoči derbija s Partizanom istakao da ostaje pri svojim stavovima izrečenim na račun uprave Novosađana.

- Pa nisam promenio stav. Sve se dešava iza mojih leđa, pokrenut je disciplinski postupak protiv mene. Oni kažu da nije na meni da se borim za plate, ali ja verujem da jeste. Imaćemo lep budžet, ne žele da ga raspodeljuje Nenad Lalatović, već oni.

- Ja težim velikoj i jakoj Vojvodini, ispisao sam istoriju ovog kluba i hoću da postanem trener sa najviše pobeda. To smeta nekima u Novom Sadu, ali ja se borim za Vošu - poručio je Lalatović za TV Arena neposredno pred meč u Humskoj.

Lalatović je dodao da mu igranje protiv Partizana uvek predstavlja dodatni motiv, a poručio je da je veliki prijatelj sa strategom crno-belih Aleksandrom Stanojevićem.

Video: Lalatović posle isključenja našao idealno mesto da komanduje igrom ekipe, čuo se sve vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    2. mart 2021 | 17:25

    Prvo je drzava obecala Radnickom Evropu pa te tamo poslala,zatim ove godine na redu Vosa. Cenim da vec znas koji klub ce sledece godine biti proteziran od drzave.

  • rezimski klown

    2. mart 2021 | 16:54

    joj sto volim ove drzavne klownove..zvezdini treneri , ovi vojvodini terneri , koje vas eznanje , gdje god odete istjeraju vas za 3 mjeaseca..ovdje ste dobri jer vam drzava stima rezultate..da ne znamo mozda bi i povjerovali..ovako..cista nula

  • Manjaca

    2. mart 2021 | 19:13

    A smekeru nisi se lepo poneo prema Bajatovicu sad nema povratka, drzi se Vučevica i kukaj i dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA