≫ 

Fenomenalni Miha pred Sanremo: Ako budem vikao na igrače, neću moći baš da pevam visokim tonovima!

Miha u sredu vodi svoj tim na Sardaniju kako bi od 20.45 časova odigrali meč sa Kaljarijem

  • 1
FK Bolonja, Siniša Mihajlović

Foto: Tanjug/AP

Trener Bolonje Siniša Mihajlović u četvrtak uveče će, u duetu sa Zlatanom Ibrahimovićem, pevati u duetu na Sanremo Festivalu, a srpski strateg je u fenomenalnoj atmosferi na konferenciji za medije rekao da ne očekuju prevelike pevačke sposobnosti od njega.

Miha u sredu vodi svoj tim na Sardaniju kako bi od 20.45 časova odigrali meč sa Kaljarijem u Seriji A, pa se nada da ga igrači neće mnogo nervirati i tako mu sačuvati glas za festival.

- Pevanje i smejanje - to je moj drugi posao. Možda, ako budem mnogo vrištao u Kaljariju, neću moći da pevam visokim tonovima, ali neću razmišljati o tome. Neću imati vremena da se oporavim jer dolazim u Sanremo u poslednjem momentu, ali to neće biti problem, pevaću instiktivno - rekao je Siniša kroz osmeh.

Bolonja je za sada na sigurnom 11. mestu italijanskog šampionata, daleko od zone ispadanja, ali i od evropskih takmičenja, a u prošlom kolu je bila bolja od Lacija na svom terenu 2:0.

Video: Asano mogao i do het-trika, crno-beli imaju samo gol prednosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA