≫ 

Piksi izabrao bivše kapitene Zvezde i Partizana za pomoćnike na klupi Srbije!

Uz odranije poznate Živkovića i Perovića

  • 15
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

U danu kada Dragan Stojković Piski proslavlja svoj 56. rođendan, pojavila se informacija da je novi selektor reprezentacije Srbije konačno kompletirao spisak svojih pomoćnika na klupi Orlova.

Pored Bratislava Živkovića i Marka Perovića koji su odranije poznati, "Sportski žurnal" tvrdi da će uz Piksija na klupi biti i nekadašnji kapiteni Crvene zvezde i Partizana Goran Đorović i Saša Ilić.

Đorović je od 2017. do 2019. bio selektor mlade reprezentacije Srbije i od tada je bez posla. Bio je blizu preuzimanja TSC-a, dok je za reprezentaciju Jugoslavije upisao 49 nastupa. Ilić je, s druge strane, selektor kadetske reprezentacije Srbije s kojom ga u martu očekuje prijateljski meč protiv Mađarske.

Japanac Kacuhito Kinoši će biti kondicioni trener, dok i dalje nije poznato kakva je situacija sa Stevanom Dikom Stojanovićem - odnosno hoće li preuzeti ulogu direktora FSS.

>>> TSC je jedina ekipa koja je u Superligi pobedila Zvezdu s Dejanom Stankovićem na klupi, a s obzirom na formu u kojoj se nalazi tim Mladena Krstajića, šampiona danas (16.05) čeka težak posao u Senti. Kvota na dvojku je 1,52, dok je dupla šansa 1X 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    3. mart 2021 | 09:30

    Beži Sale i ne okreći se.

  • 89-ti minut 😎

    3. mart 2021 | 10:38

    Sasa Ilic pa gde njega ?🙄😎E moj Piksi mogao si i bombasa Ilieva da stavis isti djavo. Da si hteo nekog iz Partizana mogao si Djanija Ćurčica lud kao struja ali u pozitivnom smislu.Idealno bi bilo da su hteli da tu budu jos Milorad Kosanovic i Mile Kosanovic . Nek je sa srecom .

  • Rade

    3. mart 2021 | 10:12

    Beži Sale i ne okreći se sve su to Kokezini Puleni nema od te priče ništa. Srbija se neće kvalifikovati nigde!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA