Asano: Ovo je sada drugačiji Partizan! Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim

Japanac izuzetno zadovoljan dosadašnjim igrama Partizana

  • 6
Takuma Asano Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Partizana Takuma Asano izjavio je da je srećan što tim postiže dobre rezultate.

Crno-beli su u okviru 25. kola Linglong lige bili bolji od Vojvodine u Humskoj, rezultat je bio 2:0, oba gola je postigao Japanac Takuma Asano. Ovo je 13. vezani trijumf Partizana u prvenstvu Srbije.

- Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati - rekao je Asano za klupski sajt.

Asano se osvrnuo i na prethodne duele Partizana i Vojvodine, u prethodna četiri duela, čak tri puta je Vojvodina slavila, od toga jednom na penale u finalu kupa Srbije.

- Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo "skromni“, nikome se ne preti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamoli u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim. Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim - zaključio je Asano.

Sa dva postignuta gola protiv Vojvodine, Takuma Asano je sada prišao Milanu Makariću na samo gol zaostatka na listi strelaca Linglonga. Makarić na svom saldu ima 15 pogodaka, dok Asano ima 14, potom sledi Nenad Lukić sa 12, odnosno Miljan Vukadinović i Mirko Ivanić sa po 10 pogodaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA