≫ 

Pogledajte najluđi period meča TSC - Zvezda: Dva penala i dva crvena kartona za 12 minuta

Mnogo posla bilo je za Novaka Simovića

  • 12

Video: Pogledajte penal za TSC i direktan crveni karton za igrača Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde dobro su otvorili drugo poluvreme protiv TSC-a, pošto je Milan Pavkov pogodio u 54. minutu za vođstvo od 1:0, ali je vođstvo trajalo kratko i već posle tri minuta situacija se potpuno okrenula u korist domaćina.

Naime, Gajić je nesmotreno reagovao u kaznenom prostoru, zaustavio je Đura Zeca koji je bio u izglednoj situaciji, a Novak Simović nije imao dilemu, odmah je pokazao na belu tačku uz crveni karton za beka Zvezde.

Precizan sa bele tačke bio je Nenad Lukić, koji je poslao Borjana u pogrešnu stranu.

Ipak, brzo posle toga viđen je penal na drugoj strani, kada je Ivanić pao na drugoj strani u kaznenom prostoru. Faulirao ga je Tomanović, kome je to bio drugi žuti karton, pa je i on isključen iz igre od strane arbitra Novaka Simovića.

Kanga je bio precizan sa bele tačke, iako je Nenad Filipović pročitao njegov udarac, ali je on bio previše jak i završio je u mreži.

Ubrzo nakon toga Pavkov je postigao i treći gol za Zvezdu i faktički rešio meč.

Pogledajte i penal za Zvezdu i crveni karton za kapitena TSC-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    3. mart 2021 | 18:33

    Radi se o školski dosuđenom penalu jer je Tomanović evidentno s leđa odgurnuo Ivanića. Takođe, ne razumem Tomanovićevo ponašanje prema sudiji... da je tako postupio Milunović ili bilo koji drugi igrač Zvezde, lično bih mu izrekao kaznu minimum 6 utakmica neigranja... Prevagu su danas doneli borbeni Srnić i znalac Kanga!!! Još samo da Pavkov poboljša realizaciju. Cenim da će do kraja svi zapinjati protiv Zvezde, pre svega da se pokažu protiv Zvezde, ali i da olakšaju poziciju Partizaiju!!! Posebno Partizajeve filijale.

  • Др

    3. mart 2021 | 18:00

    Гробари на апаратима!

  • Ssss

    3. mart 2021 | 18:47

    Steta sto ne moze da se ostavi link ovde Ali za sve sto obraz nemaju nek pogledaju penal za partizan protiv indjije,skroz isto,mali kontakt Stvarno neko nema obraza da kaze onda da ovo penal nije bio Gde ste bili onda za ono da kazete da nije penal??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA