≫ 

"Ne znam da li je bio penal za Zvezdu": Krstajić čestitao gostima na pobedi, ponosan je na svoje

Uzbudljiv meč odigrali su TSC i Zvezda u Senti

  • 18

Fudbaleri Crvene zvezde naišli su na tvrd orah u Senti gde su tek u drugom poluvremenu, posle penala na 1:1, uspeli da povrate rezultatsku kontrolu i slave u još jednom superligaškom okršaju.

Trener domaćeg tima Mladen Krstajić odlično je pripremio meč protiv šampiona, TSC je dugo parirao crveno-belima, međutim na kraju je do izražaja došao napadački potencijal gostiju pa je izostalo iznenađenje na sveru.

- I prvo i drugo poluvreme mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri, igrači su pokazali da su takmičari, da mogu da igraju i sa ovako jakim timom - ponosno je poručio Krstajić posle utakmice.

Penal ili ne za Zvezdu pri kontaktu Tomanovića i Ivanića - teško je reći. Kontakt je postojao, ali da li i za najstrožu kaznu, stvar je o kojoj će se polemisati...

- Ne znam da li je bio penal za Zvezdu ili ne, žao mi je zbog tog isključenja, treći gol smo posle naivno primili. U svakom slučaju čestitam mojim igračima i čestitam Zvezdi na pobedi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    3. mart 2021 | 20:03

    Pa cudo kako su uopste svirali penal Zvezdi ja se i ne secam vise kad je Zvezda dobila neki penal u poslednje vreme u poredjenju sa ovim sektasima iz bunkera sto im se svira penal u svakom kolu jos ce Natko postati najbolji strelac Srbije,inace cist penal nema dileme a sektasima prestoji kukanje i jos nesto jos dugo imate samo da se nadate dugo dugo bunkerasi

  • Ndn

    3. mart 2021 | 19:02

    Kolenom u butinu je penal samo kod vas tudjmanovci nije.

  • Srđan

    3. mart 2021 | 18:40

    U timu TSC, koji je solidna ekipa puno Partizajevih fudbalera (Lukić, Petrović, golman Filipović... trener Krstajić), plus Zvezdaši, koji uvek zapinju protiv Zvezde da se dokažu Jug Stanojev i Marko Petković, stoga ne razumem Krstajićevu izjavu oko Zvezdinog penala jer se radi o očiglednom prekršaju Tomanovića sleđa i školski dosuđenom penalu. Takođe, zato ne razumem Krstajića i način njegovog vaspitanja njegovih fudbalera jer se Tomanović potpuno nesportski ponašao i svojim činom je učinio medveđu uslugu svom timu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA