≫ 

Stanković: Najgore prvo poluvreme otkako sam trener Zvezde

- Igračima kapa dole za drugo poluvreme - poručio je trener crveno-belih

  • 4

Crvena zvezda je savladala TSC sa 3:1 u okviru 25. kola Superlige, a trener Dejan Stanković ističe da je u prvom poluvremenu video jedno od najlošijih izdanja otkako je seo na klupu crveno-belih.

- Zaista teško prvo poluvreme, jedno od najslabijih izadnja otkako sam trener Crvene zvezde. Nismo stajali na terenu kakav je bio dogovor, ali i to se dešava. Ono što me raduje jeste njihova reakcija u drugom poluvremenu. Izmene su dale rezultat, podignut je ritam igre i počeli smo konkretnije da delujemo i stvaramo šanse. Nismo pokli, niti spustili glave posle primljenog gola i crvenog kartona koji je bio zaslužen.

- Izdigli smo se nakon toga, kao u dvomeču sa Milanom, ali ne bih voleo da pravimo neke banalne greške, jer one ne bi smele da se dešavaju na ovom nivou fudbala. Igračima kapa dole za drugo poluvreme. Na greškama se uči, tako da ćemo iz prvog poluvremena dosta toga analizirati, da bi igrali uvek kao što smo u nastavku - rekao je Stanković.

Osvrnuo se trener crveno-belih i na narednu utakmicu koju će Zvezda igrati u nedelju na svom stadionu protiv solidne ekipe Čukarikog.

- Nemamo mnogo vremena da radimo. Igramo, odmaramo, spremamo se za utakmicu već duži niz nedelja. Nema vremena za dodatni rad, moramo da vodimo računa o oporavku igrača. Lepa uvertira pred klupski rođendan pobeda protiv TSC-a. Momci su peti na tabeli, imaju odbranu koja nije primila gol skoro 500 minuta.

- Potom nam dolazi Čukarički koji je treći na tabeli, ekipa koja se pokazala kao veoma ozbiljna, čemu je uvek težila da bude i što je potvrdila poslednjih godina. Mi idemo na dobar odmor, da nam se ne dešavaju utakmice kakva je bila danas - zaključio je Stanković.

Video: Da li je bio penal za Zvezdu: Pogledajte pad Ivanića u kaznenom prostoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.z

    3. mart 2021 | 19:10

    Majstore a penal ??? Bio ??? Kaži nešto ???

  • Konjukturni

    3. mart 2021 | 21:09

    Ajd pitanje za sve koji gledaju ovaj sajt, čisto da proverim stanje mozgova: Koja je najbitnija utakmica koju je Zvezda odigrala otkako je Stanković trener (dva odgovora su mi dovoljna)?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA